4 Potensielle grunner til at vakre kvinner ser etter kjærlighet i utlandet

by | Bloggen

Det er absolutt ikke noe nytt at kvinner (og menn) fra hele verden dater folk fra andre land og kontinenter. Ettersom Internett sprer seg mer og mer, er også mulighetene mye bedre.

For bare 10-20 år siden var kontakten man kunne ha med mennesker fra hele verden ekstremt begrenset.

Det er heller ikke alle (selv langt ifra) som finner seg en partner fra utlandet. De aller fleste finner en partner fra sitt eget land – så hvorfor er det egentlig noen (og så mange) som ønsker å finne en elsker fra utlandet?

Jeg vil prøve å forklare det i denne artikkelen. Jeg kommer opp med 4 mulige grunner til at utenlandske kvinner kunne finne kjærligheten i utlandet.

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra de slaviske landene
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Asia
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

1 – Ønsket om et kjærlighetseventyr

Det er nok en drøm de aller fleste har – uansett om det skal foregå i utlandet eller i hjemlandet. Et ekte kjærlighetsforhold bør aldri undervurderes.

Nå bor jeg ganske langt ute på landet selv, og det liker jeg absolutt. På den annen side er en av de åpenbare ulempene selvfølgelig at det er ganske vanskelig å møte kvinner i nabolaget (det er ingen, eller de er allerede i et forhold).

Det samme gjelder kvinner over hele verden som bor i mye større land enn Norge. Det er mange steder i Norge hvor nærmeste by er FAR. Til gjengjeld er det nok av småbyer i f.eks. Russland, Ukraina eller Polen, hvor situasjonen er den samme, og hvor det f.eks. for ukrainske kvinner kanskje ikke har mulighet til å flytte nærmere en storby.

Derfor leter de etter en ekte kjærlighetshistorie, som kan starte med at du skriver til dem på en datingside!

2 – Rejsen mod en sikker og stabil fremtid

Det er ikke akkurat en hemmelighet at vi her i Norge har høy velstand. Sammenlignet med befolkningen i mange andre land har vi tilgang til mye penger, velferd og mange muligheter i fremtiden.

Det samme kan ikke sies å gjelde hvis du er en yngre kvinne som bor på en tynt befolket øy på Filippinene, eller for eksempel russiske kvinner i en liten by i et landlig område hvor befolkningen generelt er fattigere enn oss. Mye fattigere.

Noen kvinner griper muligheten. De registrerer seg på en datingside, og så håper de å falle for en mann som også faller for henne. Her må drømmen være at hun flytter hjem med mannen på et tidspunkt – når tiden er inne, selvfølgelig. Dette sikrer henne gode fremtidsmuligheter både i forbindelse med utvikling og utdanning, men gir absolutt også bedre økonomiske muligheter.

Heldigvis, selv om en kvinne har et økonomisk insentiv, betyr ikke det at det er det eneste hun er interessert i. Det er vel ingen som flytter til utlandet med en hyggelig mann BARE for å samle inn penger og øke sin egen formue?

3 – Reisemani og kulturmøter

De nyere generasjonene reiser ofte, og er i de fleste tilfeller rimelig gode i engelsk. Siden
det blir lettere og lettere å reise rundt i verden, det er også flere som gjør det.

Noen kvinner kan være så fascinert av menn fra et bestemt land – akkurat som menn kan bli fascinert og inspirert av kvinner fra et bestemt land. Ikke nødvendigvis på bakgrunn av utseendet som følger med en nasjonalitet – kultur har absolutt også noe å si.

Mange mennesker er fascinert av ulike kulturer. Tross alt kjenner du din egen kultur og din egen opprinnelse ganske godt, siden du vokste opp med den. Til gjengjeld kan det være helt andre kulturer og normer i andre deler av verden, som du også kan finne ekstremt interessant.

I Spania er det for eksempel veldig normalt at spanske kvinner og spanske familier spiser middag sent. Det tror jeg knapt de gjør i Russland, for eksempel. I Filippinerne kan det mange steder råde tradisjonelle kjønnsroller mellom filippinske kvinner og filippinske menn, mens vi her i Norge kan ha et mye mer jevnt fordelt syn på hverdagen og de ulike tingene.

4 – Utelukkende basert på smak og interesse

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mennesker har forskellige interesse, forskellig smag og forskellige lyster. Nogle mennesker er vilde med andre mennesker, som har en mørk glød i huden. Andre mennesker kan lide mennesker, som er asiatiske af udseende – og mange kvinder kan lide mænd med skandinavisk (viking?) udseende.

Dette er der jo heldigvis absolut intet galt i – man skal da gå efter det, man godt kan lide. Selv har jeg altid haft en god smag for kvinder med østeuropæisk udseende, og i særdeleshed Tjekkiske kvinder, hvor jeg også har boet og rejst meget.

Smag og lyst gælder slet ikke kun udseendet – det gælder i særdeleshed også for menneskers personlighed og interesser. Nogle affinder sig rigtig godt med lidt mere traditionelle kønsroller, hvor andre ikke skænker det en eneste tanke.

Jeg håper noe av denne informasjonen var nyttig for deg. Du kan alltid lese artikler om ulike temaer innen kjærlighet på bloggen vår.

Hvis du likte dette, kan du kanskje få noe ut av å lese om baltiske kvinner, eller kanskje få litt inspirasjon til afrikansk dating / afro dating.