Afrikanske kvinner leter etter norske menn

by | Internasjonal dating

Antallet af afrikanske kvinner som søker menn fra Europa, og spesielt Norge, har øker stadig. Stadig flere danner par da det også blir mye enklere. Før Internett var det unektelig vanskelig å møte en kvinne fra Afrika – med mindre hun selvfølgelig er i Norge, eller du i Afrika.

Årsakene er mange. Vi ser i disse årene en stor migrasjon fra flere afrikanske land til Europa, og det er stor økonomisk usikkerhet i store deler av Afrika. Det bidrar sterkt til at afrikanske kvinner søker kjærlighet utenfor kontinentet.

Nordiske (og spesielt norske) menn appellerer mye til afrikanske kvinner, og hvis du er heldig nok til å ha en afrikaner på eventyret ditt, bør du absolutt holde fast ved henne!

Afrikanske kvinner er veldig fascinert av europeisk kultur – og hvis du drar til et større land i Afrika (Nigeria, Ghana, Gambia, etc.), vil du se hvordan kultur her fra Europa påvirker dagen i Afrika.

Møt afrikanske kvinner på disse afrikanske dating nettstedene

I

3119+ online

Afrikanske prinsesser fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Skriv til så mange afrikanere du kan
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Mange vakre afrikanske kvinner
Møt kvinner fra HELE verden
En av de største internasjonale datingsidene
Kan brukes gratis og betalt

Hvorfor skal du møte afrikanske kvinner på disse nettstedene?

Online datingsider tilbyr alltid et hav av funksjoner som burde gjøre opplevelsen din bedre. Alle disse funksjonene kan være ganske nyttige, men det er fortsatt en faktor som er den viktigste når du trenger å møte afrikanske kvinner på et nettsted. Det viktigste er at det faktisk er registrert nok afrikanske kvinner

Hvis det ikke er nok afrikanske kvinner på nettstedet, kan du ikke lykkes i det hele tatt med din online dating

Derfor inneholder disse utvalgte nettstedene MASSE kvinner og jenter fra Afrika. Dette er din garanti for at du kan lykkes og møte en eller flere afrikanske kvinner. Nedenfor kan du lese om flere fordeler med å bruke disse nettstedene.

AfroIntroductions

AfroIntroductions er det ultimate nettstedet når du vil møte afrikanske kvinner som har interesse for menn fra andre land. Det er et STORT og internasjonalt datingside som fokuserer på å gi menn / kvinner utenfor Afrika muligheten til å kontakte menn / kvinner som bor eller er født i Afrika.

Nettstedet har mer enn 4 500 000 medlemmer som kommer fra hele verden. Imidlertid ser det ut til at flertallet er menn og kvinner fra Afrika, i henhold til det jeg kan se på profilen min.

Nettstedet tilbyr en enkel og effektiv filtrering / sortering av medlemmene, slik at du enkelt og effektivt kan finne det du leter etter. For eksempel kan du søke etter alder, beliggenhet, utseende og så videre. Det gjør det hele mye enklere.

En av de kule funksjonene på dette nettstedet er de forskjellige forhåndsbestemte søkene. Når du har opprettet profilen din, kan du gå til Søk -> og deretter klikke på Populære søk. Her kan du velge mellom noen få forskjellige søk – for eksempel “i mitt område” eller “Mest populær”. Sistnevnte liker jeg å bruke – den viser de mest populære afrikanske kvinnene. Hvis du til og med har lastet opp ditt eget profilbilde, kan du se medlemmers bilder i stort format. Du kommer definitivt ikke til å angre på dette! Du kan også velge å søke etter profiler som nylig har lastet opp nye bilder

Oppsummert er AfroIntroductions et veldig fordelaktig valg når det gjelder å møte afrikanske kvinner. Medlemmene her vet at det først og fremst er et internasjonalt nettsted – og de er derfor sannsynligvis interessert i å møte menn fra andre land.

InternationalCupid

InternationalCupid er en av mine favoritter når det gjelder å møte kvinner fra utlandet, og spesielt afrikanske kvinner også. På forsiden av nettstedet, før de logger inn, annonserer de med mer enn 4.000.000 medlemmer. De kommer fra hele verden.

En av fordelene med dette nettstedet er nettopp den brede spredningen av medlemmer fra hele verden. Det kan være at du en dag får lyst til å møte en kvinne fra et annet land. Ikke vær redd – det er MASSE kvinner fra Afrika. Et søk etter afrikanske kvinner i alderen 18-50 MED bilde på profilen deres viser mer enn 1000+ profiler. Hele den første siden viser medlemmer som har blitt registrert nylig (de får et “ny profil” -merke ved bildet sitt). Dette indikerer at det blir lagt til mange nye profiler hele tiden.

Dette nettstedet (som AfroIntroductions) eies og drives av et selskap som heter Cupid Media. De har drevet et stort antall internasjonale datingsider siden 2002, og kan beskrives som et av de mest erfarne selskapene innen internasjonal online dating. De kjemper aktivt mot falske profiler og svindlere som opererer under radaren på nettstedene sine. Du kan også rapportere dem til de ansatte selv, så tar de seg av det raskt. De vil IKKE ha denne typen brukere på nettstedene sine.

Totalt sett er min erfaring med dette nettstedet ganske positiv. Jeg har ved mange anledninger hatt kontakt med kvinner fra Kenya, Australia, Colombia, Indonesia og mer. Hvis du trenger tips om hvordan du kan øke sjansen for suksess for brukeren din, bør du lese resten av artikkelen!

Hvordan er afrikanske kvinner?

Det sier seg selv at du må ha en viss styrke når du vokser opp i Afrika. I afrikansk kultur deltar også tenåringer og barn i dagens gjøremål, og dette vil utvilsomt styrke kvinnen senere i livet. Både fysisk og psykisk. Hvem liker ikke en kvinne som er sterk, uavhengig og til og med sexy?

Afrikanske damer og jenter er enormt sexy, og hele datingkulturen i Afrika er veldig annerledes enn her i Norden og Europa.

For eksempel er det noen steder normalt at menn har flere koner. I afrikanske muslimske land kan menn ha opptil 4 koner – og i andre land kan menn ha flere koner. Derfor; Hvis du kan håndtere å ha mer enn 1 kone, er afrikanske damer bare tingen for deg. Du kan gifte deg og bli gift med afrikanske jenter, noe som mange syntes var kult.

Du kan selvfølgelig også finne deg en kvinne å gifte deg med, som de fleste gjør.

Jeg vil bare påpeke at dette selvfølgelig ikke gjelder alle afrikanske kvinner – selvfølgelig. Det er større sjanse for å finne en kvinne som er for polygami i Afrika – enn for eksempel i Norge.

Jeg kan med garanti si at afrikanske jenter er ekstremt interessert i menn fra Vesten. Under et tidligere besøk i Afrika (Ghana), fikk jeg raskt noe å spise i en “matvogn”. Før jeg var ferdig, satt det 4 vakre afrikanske kvinner og snakket med meg. Tror du det noen gang hadde skjedd her i Europa eller Norge? Jeg tror ikke.

Du vil ha en enkel tid til å kommunisere med de fleste afrikanske kvinner – spesielt de du møter via et av nettstedene ovenfor. Engelsk er ekstremt utbredt, og dette gjelder spesielt landene der Vesten har vært involvert gjennom tidene. Kenya, for eksempel.

Slik møter du afrikanske kvinner

Ikke alle har muligheten til å dra til Afrika. Hvor skal jeg dra? Afrika er veldig stort. Hvilke land har kvinner som appellerer til meg?

Gi slipp på denne tankegangen. Det er mye enklere måter å møte afrikanere på. Møt dem på nettet. Da slipper du å tenke på hvor du kan finne de vakreste kvinnene. De er alle satt sammen et sted, og du kan “velge og velge” som du synes passer fra din komfortable sofa.

La oss se nærmere på Afro Introductions. Dette er et datingside som spesialiserer seg på å danne par mellom afrikanske kvinner og menn fra Norge (eller andre steder). Her kan du gjennomgå dine matches gratis og se hvilke kvinner du vil bli kjent med og kjenne. Afro Introductions drives av et stort, internasjonalt selskap der sikkerhet er høyt prioritert. Både i form av betalingene dine, men også i forbindelse med juksere og “svindlere”. Afro-introduksjoner er etablert siden 2002 og er det foretrukne stedet å møte afrikanske kvinner. Det trygge valget.

Tips til deg som er seriøs med å møte en afrikansk kvinne

Bruk alltid et pålitelig nettsted med mange medlemmer

Selv om det kan virke ganske naturlig, bør du alltid velge et nettsted som har kontroll over sikkerhet og deres etiske moral – og da skal det helst være mange medlemmer.

Jo flere medlemmer det er, desto større er sjansen for å finne de riktige afrikanske kvinnene – det gir mye mening, ikke sant?

Du kan trygt anta at du må ta kontakt med flere afrikanske kvinner før du finner kvinnen du vil bygge et forhold til. Det kan være profiler som ikke er veldig aktive, eller at de ikke får brevet ditt lest – eller hun er ikke interessert. Årsakene kan være mange; så derfor må du sende flere brev.

Husk å ikke bruke nøyaktig samme bokstav for alle – helst gjør det personlig for mottakeren – ellers kan hun bare føle seg som den neste i rekken av mottakere. Hvis det er for åpenbart, kan det lett sees at det er et “kjedebrev”.

Kjøp et medlemskap for å lykkes

En av de viktigste faktorene for din suksess er at du må kunne komme i kontakt med kvinnene fra Afrika. På de aller fleste nettsteder må enten avsenderen eller mottakeren ha et betalt medlemskap før kommunikasjonen kan begynne.

Jeg anbefaler alltid å kjøpe et medlemskap hvis du virkelig er opptatt av å lykkes med din afrikanske dating. Du kan være heldig at det er en vakker afrikaner som skriver til deg – men sjansen er liten.

Det er mye bedre å “sikre” seg, ved å skaffe seg et medlemskap. Hvis du gjør det, har du muligheten til å skrive så mange brev til så mange kvinner du kan. Jeg tør å satse på at hvis du bruker for eksempel AfroIntroductions, så er det FARE flere kvinner registrert enn du kan klare å skrive til!

Hvis du finner et gratis afrikansk datingside hvor du kan sende alle bokstavene du ønsker uten å betale noe, må du være forberedt på kvaliteten på nettstedet. Det koster penger å drive et sunt, funksjonelt, sikkert og godt datingside – så det er en rimelig sjanse for at gratis sider er av dårligere kvalitet (og sikkerhet med dine personlige opplysninger).

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Afrikanske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: AfroIntroductions. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!

I

3119+ online

Afrikanske prinsesser fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Skriv til så mange afrikanere du kan
Kan brukes gratis og betalt