Franske kvinner søker norske menn og dating på nettet

by | Internasjonal dating

Verden blir mindre og mindre – forstått på den måten at det nå er mulig å komme i kontakt med mennesker fra hele verden, ganske enkelt ved å bruke din egen datamaskin eller mobiltelefon.

Mange franske kvinner benytter også av seg av dette, når de søker kjærlighet i utlandet. I dag kan du nemt møte & date mange kvinner fra Frankring, rundt på de forskjellige nettstedene. Lær mer om dette ved å lese videre.

I

3232+ online

Søte og vakre single kvinner fra hele verden
Kvinnene elsker å møte norske menn
Opprett brukeren din på mindre enn 2 minutter
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Frankrike
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Franske kvinner er sexy, praktiske og enkle

Det er ingen hemmelighet at franske kvinner i de fleste tilfeller er enormt vakre og sexy. I tillegg er de vanligvis ganske praktiske, og veldig greie – det er ikke så mange fingre som blir satt innimellom. Du kan være helt rolig – hvis du har gjort noe dumt (i øynene til din franske partner) vil hun sannsynligvis raskt fortelle deg hva du har gjort.

Ikke bare det, en fransk kvinne vil også oppdra barna sine for å være snille og høflige, akkurat som hun er.

Har du noensinde hørt en fransk kvinne snakke engelsk, med fransk aksent?

Det er noe som kan smelte enhver manns ører.

Hvordan kan jeg bare møte en fransk kvinne?

Det er her du har flere forskjellige alternativer. Hvis ditt endelige mål i livet er å finne en fransk kvinne, kan det være lurt å lære fransk og flytte til ditt favorittsted i Frankrike.

Kanskje du er heldig nok til å møte en fransk motedame på ditt lokale verktøy, eller på treningsstudioet?

Jeg har en helt annen tilnærming til det, som jeg tror du vil finne nyttig. Bruk en anerkjent internasjonal datingside, med mange franske kvinnelige (singel) medlemmer. (Jeg vil ikke anbefale deg å bruke et avgjort fransk datingside – med mindre du vet fransk og ikke forventer at din fremtidige kjæreste skal flytte hjem til deg?)

Møt mer enn 1000 franske kvinner

Hvis du, som meg, ikke akkurat har tid og mulighet til å flytte opp teltstengerne og lære fransk, er der heldigvis flere fjorskellige muligheter.

Jeg undersøkte forskjellige datingsider og så på hvor mange franske kvinnelige medlemmer de hadde. Det ultimate høydepunktet er et nettsted som heter InternationalCupid – et anerkjent internasjonalt datingside drevet av et selskap som heter Cupid Media.

Jeg anbefaler deg å bruke dette nettstedet ettersom det er mange franske kvinnelige profiler, og man må anta at de er interessert i å date utenfor Frankrike. Ellers, ville de valgt å bruke høydepunkter, eller et vanlig fransk datingside?

Du kan besøke InternationalCupid HER

Hvor mye koster et medlemskap?

Hvis du er seriøs med å finne en date med en fransk kvinne, bør du skaffe deg et Premium- eller gullmedlemskap. Dessverre, hvis du bruker standardmedlemskapet (som er tildelt ved opprettelsen), vil du ikke kunne lese meldinger fra andre profiler.

Det er også greit nok – de må tross alt tjene litt penger. Billigste medlemskap kan fås for cirka 130nok per måned. Med denne kan du også lese og sende alle brev du ønsker.

Tabellene nedenfor illustrerer prisene og varigheten til de forskjellige medlemstypene.

TIPS: Det er nesten alltid verdt å kjøpe medlemskap i 3 måneder av gangen. Det er svært usannsynlig at du kan gå fra å starte kontakt med et brev – til å bli “ferdig” innen en måned. Dette betyr at hvis du vil holde kontakten med dine potensielle franske partnere, må du kjøpe en måneds medlemskap mer.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Franske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: CharmRomance. Registrer deg her og kom i kontakt med Hundretusenvis av medlemmer. Hvor mange kvinner kan DU kontakte?

I

3232+ online

Søte og vakre single kvinner fra hele verden
Kvinnene elsker å møte norske menn
Opprett brukeren din på mindre enn 2 minutter
Kan brukes gratis og betalt