Italienske kvinner ønsker å date norske menn

Share this

Stadig flere italienske kvinner begynner å søke kjærlighet utenfor Italia. Menn fra nord, og spesielt Danmark, er etterspurt. Det er veldig mange unge italienske kvinner. Italiensk dating er populært.

I Italia er det noe korrupsjon, en følelse av håpløshet og mangel på arbeidsplasser. Dette hjelper kvinner fra Italia til å søke utenfor landet etter kjærlighet. Det er rett og slett mangel på vilje til å satse på unge mennesker i landet.

#1

♥ +3100 online

  • Møt vakre Italienske kvinner
  • Kontakt så mange kvinner du kan
  • Ekstremt mange aktive medlemmer
  • Kan brukes gratis og betalt

Italienske kvinner er vakre, eksotiske og lidenskapelige

Hvis du har vært i Italia, har du sannsynligvis lagt merke til utseendet til italienske kvinner. Eventuelt lettkledd (da det er fint varmt i Italia), med svart hår, og en nydelig solbrun hudfarge, som tar en hel sommer å oppnå hjemme. Det kan godt kalles et eksotisk utseende!

Har du noen gang hørt en italiensk familie krangle om noe - kanskje bare i en film, eller TV-serie? Det er gestikulering, roping og krangling i en hard tone. Det er ren lidenskap, og det er relativt vanlig i italiensk kultur.

Italienere (og italienske kvinner) er vanligvis alltid gode av natur, gjestfrie og vil gjøre alt for å hjelpe en nær venn, familie eller partner. Jeg vil råde deg til ikke å dra nytte av dette for mye, ellers får du et italiensk sinne som blir kastet over deg som du ikke vil glemme ... Prøv så langt det lar seg gjøre ikke å gjøre din italienske kjæreste sint, lidenskapen hennes vil bli brukt ... på noe som ikke er så kult å være mottaker av.


Vil du møte italienske kvinner? Klikk på bildet!


Du vil aldri gå sulten i seng med en italiensk partner

Mat er en stor del av den italienske kulturen. Forbered deg på uendelige mengder deilig pasta, pizza, kjøttbollesuppe (og vin!) Og mer.

Det kan høres ut som en drøm, men det er ikke helt ved siden av. Kjennskap til mat er en viktig del av den italienske kulturen, og du er privilegert hvis du blir invitert hjem til bestemors til familiemiddag. Der får du servert 4 forskjellige retter, og så må du spise til du absolutt ikke kan. Spis deretter litt mer.

Bare fordi bestemor forteller deg at du ikke spiser nok ..

Hvis du kan lage mat selv (ingen grunn til å være fancy - en god pasta med kjøttsaus er på stedet- en god kjøttsauspasta er perfekt), kan du imponere din italienske partner. En rask vei til hjertet er gjennom magen (kanskje som deg?)


Slik kan du møte og date italienske kvinner

Det finnes et stort utvalg av datingsider på internett, inkludert for internasjonal dating, som involverer italiensk dating. Jeg vil ikke anbefale deg å bruke et bestemt italiensk datingside med mindre du kan snakke italiensk og har tenkt å flytte permanent til Italia. De fleste italienske kvinner på disse desidert italienske datingsidene er mest sannsynlig ikke interessert i å flytte til Norge - ellers var de sannsynligvis på en internasjonal datingside?

Det kan være lurt å prøve InternationalCupid - et stort internasjonalt datingside drevet av et anerkjent selskap. De driver en rekke nettsteder og har mange års erfaring. Du vil få en deilig, brukervennlig opplevelse når du tar fatt på ditt italienske datingeventyr. De bruker den nyeste teknologien (og du kan til og med laste ned en smarttelefon-app).

Mens jeg skrev denne artikkelen, gikk jeg forbi og så hvor mange kvinnelige profiler som faktisk er laget fra Italia. Mer enn 800 dukket opp. Det er tross alt mange og burde være nok for selv den mest kresne herre. Noen av dem ble nylig lagt til, og antydet at nye kommer regelmessig hver uke. Ha det gøy!


Ta raskt kontakt til Italienske kvinner!

Det har aldri vært lettere å møte en kvinne av Italiensk opprinnelse. Via knappen nedenfor kan du få tilgang til mange tusen italienske kvinnelige single.

About the author

Jeg heter Morten og er en ung fyr som liker å utforske verden.

Denne siden er utelukkende administrert av meg, og den er opprettet for å hjelpe andre mennesker med å finne kjærlighet. Jeg har hatt stor suksess med å date kvinner fra utlandet og tenkte at andre burde ha sjansen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}