Dating med Thailandske kvinner og norske menn

Share this

Thai kvinner og thai dating

I dette innlegget vil du kunne lese mer om thailandske kvinner, hvordan du møter dem og hva deres forhold er til danske menn.

Thailandske jenter deler mange av de samme verdiene som danske menn - spesielt familie, venner, kvalitetstid og kultur er høyt verdsatt. Du kan enkelt møte en thailandsk jente på en bar eller et diskotek. I mange tilfeller liker også thailandske jenter å slappe av og feste. (Som deg, ikke sant?)

Thai, og generelt asiatiske kvinner, setter stor pris på deres kultur og bakgrunn. I tillegg er danske menn etterspurt, blant kvinner med asiatisk opprinnelse. De regnes som "ekte menn", kan gjøre lekser, er hjelpsomme og empatiske. I tillegg hjelper danske menn gjerne med husarbeidet og barna.

Møt thailandske kvinner på disse seriøse thai dating nettsteder

#1

♥ +2300 online

 • Fylt med vakre thailandske kvinner
 • Thai kvinner fra hele verden
 • Skriv til så mange kvinner du kan
 • Kan brukes gratis og betalt

#1

♥ +2100 online

 • Fylt med vakre thailandske kvinner
 • Thai kvinner fra hele verden
 • Skriv til så mange kvinner du kan
 • Kan brukes gratis og betalt

#2

♥ +2900 online

 • Fylt med vakre asiatiske kvinner
 • Nydelige asiatiske kvinner fra hele verden
 • Effektiv sortering av medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

#2

♥ +2900 online

 • Fylt med vakre asiatiske kvinner
 • Nydelige asiatiske kvinner fra hele verden
 • Effektiv sortering av medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

#3

♥ +3100 online

 • Møt vakre kvinner fra hele verden
 • Kontakt så mange kvinner du kan
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

#3

♥ +3100 online

 • Møt vakre kvinner fra hele verden
 • Kontakt så mange kvinner du kan
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

Hvorfor er disse tre nettstedene best for å møte thailandske kvinner?

Det er ingen hemmelighet at det er tusenvis av nettsteder som tilbyr deg å møte thailandske kvinner. I tillegg har de ofte forskjellige fordeler / ulemper med nettstedene. Imidlertid er det én ting som er den absolutt viktigste faktoren når du vil møte kvinner fra Thailand. Det er at det faktisk er mange thailandske kvinner tilstede på nettstedet.

Det er hovedårsaken til valget av nettstedene ovenfor - de inneholder alle tusenvis av thailandske kvinner. Nedenfor kan du lese enda mer om de 3 utvalgte nettstedene.

ThaiCupid

ThaiCupid er sannsynligvis det mest åpenbare valg når det gjelder å møte thailandske kvinner. Som navnet antyder, er hovedfokuset på å koble thailandske kvinner med menn fra resten av verden - og de er veldig gode på det.

Du vil bokstavelig talt finne et astronomisk stort antall kvinner fra Thailand, både som bor i Thailand nå, men også i andre land - også fra Norge. De aller fleste bor selvfølgelig i Thailand. Det fine med dette nettstedet er at det i utgangspunktet er internasjonalt, og stort sett alle kvinnene er interessert i å møte en partner fra utlandet.

Bortsett fra at antallet thailandske kvinner her er stort, er det også mye aktivitet. Medlemmene her er seriøse i deres søken, og de søker internasjonalt (ellers var de vel ikke på et internasjonalt nettsted? I tillegg kan du også se det inne i profilene deres. De fleste er grundig utfylt, med informasjon om seg selv og hva de leter etter. (og det er mange deilige bilder)

Nettstedet drives av et selskap som heter Cupid Media, som har drevet internasjonale online dating -nettsteder siden begynnelsen av år 2000. De har derfor mye erfaring på området og de tilbyr en uovertruffen opplevelse på nettstedene sine.


AsianDating

AsianDating er et helt utmerket alternativ til ThaiCupid. Som du kan se av nettstedsnavnet, er fokuset først og fremst på asiatiske dating og asiatiske kvinner - men her faller Thailand under. Nettstedet som helhet er større enn ThaiCupid, så du kan finne millioner av medlemmer her inne. På forsiden annonserer de med mer enn 4.500.000 medlemmer..det burde være nok!

En av fordelene med dette nettstedet er bare alle medlemmene fra Asian. Selv om du kanskje leter etter en kvinne fra Thailand, kan du for eksempel finne en kvinne fra Filippinene, Combodia, Kina, India, Malaysia eller et annet land i Asia. Det er definitivt en flott mulighet for her inne.

Et søk etter kvinner i Thailand, MED bilde på profilen, viser mer enn 1000+ resultater. Alle profilene på den første siden har et merke som sier "nytt" - dette betyr at det kommer mange nye hver uke.

 En annen kul funksjon på dette nettstedet er at du kan laste ned smarttelefonappen (for Android). Med denne appen kan du effektivt holde kontakten med dine potensielle partnere selv når du ikke er ved datamaskinen. Jeg kan anbefale deg å laste ned appen - den er VELDIG enkel å bruke!

InternationalCupid

InternationalCupid er faktisk et av mine favorittnettsteder når det gjelder internasjonal dating. Først og fremst kan du også møte tusenvis av thailandske kvinner her. For det andre kan du møte kvinner fra hele verden - og det er bokstavelig talt. Det er en av grunnene til at jeg alltid kommer tilbake til dette..hvis du trenger å lage en seriøs datingprofil, og prøve med et betalt medlemskap en dag, så kan det være mye bedre å gjøre det på dette nettsted.

Og hvilken side er bedre å gjøre enn den der du kan møte kvinner fra hele verden? På forsiden annonserer de med mer enn 4.000.000 medlemmer.

Også her har jeg søkt etter thailandske kvinner, og resultatet er det samme som med AsianDating. 1000+ resultater er funnet for profiler MED bilde, og alle medlemmer på forsiden er registrert nylig.

InternationalCupid eies og drives også av selskapet CupidMedia - så her finner du også en Android -smarttelefon -app, og et nettsted som sikrer deg en trygg og fantastisk opplevelse. Det er bare å begynne!


Klikk og få tilgang til dating med thailandske kvinner!

Slik kan du møte thailandske kvinner

Velg nettdating - det er enkelt og det kan gå raskt. Det er mange forskjellige datingsider, og det kan være en fordel å velge en "nisje-datingside" - dvs. en datingside som spesialiserer seg på sammensetningen av thailandske kvinner med bl.a. Nordiske menn.

Tilbudet er stort - men det er også etterspørselen. Mange jenter fra Thailand ønsker å bosette seg i utlandet, eller møte med en mann fra utlandet. Den enkleste, mest effektive og raskeste måten å gjøre dette på er å finne en partner gjennom online dating. Jeg vil anbefale deg å prøve ThaiCupid - de har mer enn 1 million medlemmer, hvorav de fleste kommer fra Thailand. Derav navnet.

Ved å bruke ThaiCupid er du for det første beskyttet mot svindel. Det er en stor, internasjonal virksomhet som driver et bredt utvalg av nisjespesifikke datingsider. De har mange års erfaring, og de vet veldig godt hvordan de lager et sikkert nettsted.

Ved å bruke et betalingssted er du sikret mot mange svindlere også. Det krever nemlig et betalt medlemskap før du kan lese og sende brev - og svindlere er tydeligvis ikke interessert i å betale.

I tillegg kan du få et BILLIG medlemskap, sammenlignet med andre nettsteder - og spesielt hvis du kjøper et medlemskap i mer enn 3 måneder av gangen, noe jeg alltid anbefaler å gjøre. Du vil ikke være i stand til å opprette en profil, lage kontakter og deretter avtale å møtes og lignende innen 1 måned (med mindre du har hele dagen, alle dagene tilgjengelige).

Thai kvinner i Norge

Thai jenter, så vel som asiatiske kvinner, kan du møte over hele verden - også her i Norge. Thailand har et veldig godt forhold til Norge. Det er derfor slett ikke uvanlig å møte jenter fra Thailand i Norge. Imidlertid kan det være vanskelig, og mange av kvinnene er allerede i et forhold. Gift eller i et kjærlighetsforhold, og det er vanskelig å gjøre noe med det. Kanskje har du allerede prøvd å finne en thailandske jente i Norge uten hell?

Du kan vurdere å prøve nettdating. Det blir mer og mer populært og det har aldri vært enklere å finne din neste thailandske partner. Du kan til og med gjøre det fra sofaen hjemme. Med langt bedre resultater enn du forestilte deg.

Beste metoden for å møte thailandske kvinner!

Jeg anbefaler alltid leserne mine å ta fatt på datingeventyrene sine på internett. Helst et datingside som fokuserer på å få kontakt mellom thailandske kvinner og menn fra utlandet. ThaiCupid har mer enn 3 millioner medlemmer. Flertallet er enslige kvinner fra Thailand som leter etter kjærlighet i utlandet!

Tips til deg som er seriøs om å finne thailandske kvinner

Som jeg ofte sier - den absolutt enkleste og raskeste måten å finne thailandske kvinner på er gjennom et online dating nettsted, med mange thailandske kvinner registrert. Det er enkelt, raskt og billig – what’s not to like?

Ved å følge noen enkle triks kan du gjøre datingprofilen din VELDIG attraktiv for kvinner. Dette vil utvilsomt øke sjansene for suksess.


Lag en profil og tiltrekk deg all oppmerksomheten du kan. For å komme i gang i det hele tatt må du selvfølgelig ha opprettet en profil. Hvis du har litt teknisk oppfinnsomhet, er dette gjort på ganske få minutter. Deretter må du fylle ut all informasjonen din.

Du kan muligens starte med det enkle, som er dine fysiske egenskaper (øyefarge, hårfarge / lengde, høyde, skostørrelse, etc.). Disse fylles raskt ut, og så går du til det viktige: profilteksten din. I profilteksten har du et helt fritt slag, og kan skrive hva du vil. Det er din jobb å holde besøkendes oppmerksomhet så god som mulig ... og hvordan gjør du det?


Skriv en morsom historie om noe du har opplevd - som litt kort. Da kan de besøkende kvinnene få et smil på leppene, og de vil også lese mer. Så forklarer du noe om deg selv - og det burde være noe om dine beste sider, også helst personlig. Hvorfor trenger de å komme i kontakt med deg? Hvilke positive ting kan du tilby?


Få et medlemskap og få kontakt med flere thailandske kvinner. Det høres kanskje ikke så tiltalende ut å måtte skaffe seg medlemskap, men det er ABSOLUTT  verdt det. Bare medlemmer som har medlemskap kan lese og skrive brev til andre medlemmer. Dette betyr at hvis du skal være i kontakt med en thailandsk kvinne, må du eller hun ha et medlemskap. Hvorfor ikke ta kontroll over situasjonen og la ALLE kvinnene se brevene dine?


Jeg vil faktisk anbefale deg å skrive til flere kvinner når du har valgt favorittnettstedet ditt, og kommer i gang med online dating. Det kan være uendelige grunner til at en kvinne ikke svarer på brevet ditt. Årsaken er også likegyldig, men det skjer - og noen kvinner vil du ikke ha veldig god kjemi med, og sånn er det.


Du øker sjansene dine for å få et svar på brevene dine enormt hvis du sender et brev til enten 5 eller 10 kvinner. Etter hvert som samtalene skrider frem, vil du raskt finne personen du vil videreutvikle 'forholdet' med. Når du kommer hit i prosessen, skal du selvfølgelig ikke fortsette å skrive til mange forskjellige kvinner. Det er BARE å starte en skikkelig samtale med en søt kvinne.

About the author

Jeg heter Morten og er en ung fyr som liker å utforske verden.

Denne siden er utelukkende administrert av meg, og den er opprettet for å hjelpe andre mennesker med å finne kjærlighet. Jeg har hatt stor suksess med å date kvinner fra utlandet og tenkte at andre burde ha sjansen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}