5 ting å vite før du dater en ukrainsk kvinne

by | Østeuropeisk dating

Det er noen ting du bør vite før du drar ut i dateringsverdenen til ukrainske kvinner. Du må være forberedt på en kvinne som ikke er helt som kvinner, her fra Norge og Skandinavia. Les mer nedenfor …

Alle kvinner er selvfølgelig ikke de samme, men jeg har her en liten liste over 5 ting du bør vite før du går ut med en ukrainsk kvinne.

1. Ukrainske kvinners følelser

Det første jeg vil skrive om er følelsene deres. Ukrainske kvinner har ofte mange av dem, og du må være klar over at hun vil involvere deg i dem. Du må lytte til henne og gi gode råd slik at hun føler seg hørt og vise at du er der for henne.

Det kan også føre til emosjonelle utfordringer for deg hvis hun raskt blir sint over ting som ikke berører deg i det minste. Her må du bare akseptere at hun har følelser, og selvfølgelig må du respektere dem.

I

3232+ online

Søte og vakre kvinner fra hele Ukraina
Kvinnene elsker å møte norske menn
Opprett brukeren din på mindre enn 2 minutter
Kan brukes gratis og betalt
I

3945+ online

Vakre kvinner fra Ukraina vil til utlandet
Billig månedlig premium-medlemskap
Nye medlemmer melder seg inn hver dag
Kan brukes gratis og betalt
I

3232+ online

Søte og vakre single kvinner fra hele verden
Kvinnene elsker å møte norske menn
Opprett brukeren din på mindre enn 2 minutter
Kan brukes gratis og betalt

2. Kulturell forskjell

Det neste jeg vil nevne er en betydelig kulturell forskjell – dette kan lett være både negativt og positivt. Det er alltid godt å åpne sinnet og lære av andre mennesker og hvor de kommer fra. Du vil definitivt lære noen ukrainske tradisjoner.

En stor kulturell forskjell kan forårsake misforståelser og kan i sin grunnleggende natur være vanskelig å forstå og forklare. Men hvis du holder et åpent sinn, er jeg ganske sikker på at de aller fleste opplevelser vil være positive og morsomme.

3. Vær en mann

Du er mannen, og du vil mest sannsynlig være den som bringer de økonomiske midlene hjem. Hvis du finner en ukrainsk kvinne som allerede er bosatt i Norge, med jobb, er dette sannsynligvis ikke tilfelle.

Hvis du er heldig nok til å møte en søt ukrainsk kvinne over Internett og få henne hjem, bør du sannsynligvis forberede deg til å betale for alt. Hun har nok ikke så mye midler. Tross alt kan hun først finne en jobb og en inntektskilde når hun har kommet til Norge.

4. Direkte personlighet

Mange ukrainske kvinner er veldig direkte. Dette er vanligvis tilfellet for kvinner i Russland, Ukraina og Øst-Europa, og ukrainske kvinner er intet unntak. Du får deg en kvinne uten bram som sier hva hun mener – selv om det handler om deg, eller noen av vennene dine.

Sikkert er det også en veldig god ting å være direkte? I det minste begrenser det gjettingene, og du kan kanskje unngå mye stress relatert til dette.

5. Språkbarriere!

Der kan være en utfordrende språkbarriere du må ha ødelagt. Det er ikke alltid det enkleste å ha å kommunisere på et fremmedspråk – spesielt hvis du ikke er vant til å snakke annet enn morsmålet ditt. Langt fra alle kvinnelige ukrainere snakker engelsk – som en tommelfingerregel kan du si at de fleste under 30 år kan gjøre det. Dessverre er det ikke helt tilfelle hvis hun er over 30 år.

Lær noe ukrainsk, og øv det med henne. Det kan fort bli en morsom ting dere har sammen.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte ukrainske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: MeetUkrainianGirl Registrer deg her og kom i kontakt med Hundretusenvis av medlemmer. Hvor mange kvinner kan DU kontakte?

I

3232+ online

Søte og vakre kvinner fra hele Ukraina
Kvinnene elsker å møte norske menn
Opprett brukeren din på mindre enn 2 minutter
Kan brukes gratis og betalt