BrazilCupid → Komplett anmeldelse av brasiliansk datingside

by | Anmeldelser

BrazilCupid

BrazilCupid er en fantastisk verden av latino -kvinner og spesielt brasilianske kvinner – det gir seg nesten ut. Nettstedet fokuserer først og fremst på å skape kontakt mellom brasilianske kvinner / menn og menn / kvinner fra andre land rundt om i verden.

På denne siden får du all informasjon du trenger om Brazil Cupid – og når du er ferdig med artikkelen, har du ekspertkunnskap om nettstedet, og i bruken av det. Ha det gøy med det!

Introduksjon til BrazilCupid

Som nevnt er BrazilCupid et nettsted som har stor suksess med å skape kontakt mellom brasilianske kvinner og utenlandske menn. Nettstedet er i rask utvikling, og i dag finner du mer enn 1.500.000 medlemmer – hvorav mange selvfølgelig er brasilianske kvinner. Til enhver tid vil du finne mer enn 600+ medlemmer online, som alle søker etter kjærlighet.

BrazilCupid eies og drives av selskapet Cupid Media, som har drevet datingsider siden begynnelsen av 2000 -tallet. De har derfor MEGET omfattende erfaring med drift, utvikling og vedlikehold av internasjonale datingsider. De vet nøyaktig hva som skal til for at mennesker over landegrensene får kontakt med hverandre. CupidMedia driver faktisk mer enn 32 forskjellige internasjonale datingsider – og du kan være helt sikker på en god opplevelse hvis du følger de vanlige sikkerhetsrådene.

Opprettelse som medlem av BrazilCupid

Som du kan se på bildet, fyller du bare ut noen få opplysninger og så er du faktisk i gang.

Du bør imidlertid fylle ut profilen din grundig hvis du vil ha den fulle opplevelsen, og komme godt i gang med dating på BrazilCupid. En tom profil hjelper ingen.

Hvis du også laster opp ditt eget profilbilde, blir opplevelsen din mye bedre. Da kan du nemlig bilder fra andre profiler i STORT format.

Med BrazilCupid blir det rett og slett ikke enklere å registrere seg som bruker, og det tar ganske mange minutter.

Som du kan se på bildet, fyller du bare ut noen få opplysninger og så er du faktisk i gang. Du bør imidlertid fylle ut profilen din grundig hvis du vil ha den fulle opplevelsen, og komme godt i gang med dating på BrazilCupid. En tom profil hjelper ingen.

Hvis du også laster opp ditt eget profilbilde, blir opplevelsen din mye bedre. Da kan du nemlig bilder fra andre profiler i STORT format.

Kvaliteten på BrazilCupid -profiler

Kvaliteten på profilene varierer ganske mye, men det er et overraskende stort antall medlemmer som har fylt den grundig ut. Du vil selvfølgelig finne mange tomme profiler uten et bilde som med ALLE datingsider, men du vil finne mange flere profiler som er ganske seriøse.

Her er noen eksempler på noe av informasjonen du kan finne om de seriøse profilene:

N
Grunnleggende informasjon (kjønn, alder, hvor du bor, om du vil flytte til et annet land)
N
Utseende (hårfarge, øyenfarge, hudfarge, vekt, høyde, kroppstype, etc.)
N
Livsstil (enten du røyker / drikker, bor sammen med andre, har barn, har kjæledyr, arbeidet ditt, etc.).
N
Bakgrunn / kulturelle verdier (nasjonalitet, religion, språkkunnskaper, etc.).
N
Hobbyer og interesser
N
Din favorittmat, musikk, bøker, filmer, reiser osv.

Når du først lander på en profil, vil du se informasjon om personen rett ved siden av bildene hennes. Her vil du se mer om hva personen leter etter, alder, hvor personen bor og lignende. Hvis du deretter ruller videre ned, vil du kunne se all informasjonen som er oppført ovenfor.

De fleste vil også fylle ut noe i profiltekstene sine – og det er her du kan lese om alt som ikke er i de delte boksene.

En av de nyere funksjonene er at du kan vise et “Verified” -merke på profilen din. Du får dette ved å sende den nødvendige informasjonen til de ansatte hos BrazilCupid, hvoretter de vil bekrefte profilen din – slik at alle andre vet at du er REAL og seriøs i søket ditt.

Det er alltid en god idé å se om de du skriver med har bekreftet profilen sin – det er minst en måte å sikre at du ikke blir villedet på en eller annen måte.

Kommunikasjon med Brazil Cupid medlemmer

Kommunikasjon er også ekstremt enkel og effektiv inne i BrazilCupid.

For å kommunisere med andre medlemmer må enten du eller den andre parten enten ha et gull- eller platinamedlemskap. Nesten alle datingsider (i det minste de seriøse) krever et betalt medlemskap for å kunne sende meldinger eller lese meldinger, og her er BrazilCupid intet unntak.

Når du har skaffet deg et medlemskap, blir kommunikasjonen VELDIG enkel. I tillegg vil det være her hvor all din oppmerksomhet er fokusert: på å skrive til alle de deilige brasilianske kvinnene. Du kan sende så mange meldinger du kan – til alle medlemmene du kan finne.

Du kan også laste ned smarttelefonappen (for Android) slik at du kan sende meldinger effektivt og enkelt når du ikke er ved datamaskinen. Appen fungerer veldig bra for å sende meldinger – og jeg tror det var et av hovedformålene med den. Hvis du har en iPhone må du dessverre logge deg på via en nettleser.

Eksempel på Gullmedlemskap hos BrazilCupid

Gold -medlemskapet er det ‘billige’ medlemskapet, der du ikke får så mange fordeler som med Platina- og Diamant -medlemskap. Forresten, med Gold -medlemskap kan du fortsatt sende og motta alle meldingene du kan håndtere.

Eksempel på Platina medlemskap hos BrazilCupid

Platinummedlemskap er det “dyre” og eksklusive medlemskapet, hvor du får ALLE fordelene – som du kan lese mer om litt lenger ned.

Merk: selv om det står pr. måned, så husk og les hva som er like under..beløpet trekkes med en gang.

Eksempel på Diamant medlemskap hos BrazilCupid

Diamond-medlemskapet er det dyreste og mest eksklusive. Kjøper du denne får du ALLE fordelene og har mye større sjanse til å finne kjærligheten enn med de andre medlemskapene. Se nedenfor hvordan dette medlemskapet kan hjelpe deg, med alle de forskjellige fordelene.

Hva får du i et medlemskap hos BrazilCupid?

Hvis du er seriøs i søket etter en vakker (brasiliansk?) Kvinne, så er et medlemskap definitivt verdt pengene. Hvis du bare bruker nettstedet med ditt standardmedlemskap, vil alternativene dine være ekstremt begrensede, og du kan bare kommunisere med kvinner som allerede har ett av de ovennevnte medlemskapene.

Så hvilke andre alternativer får du egentlig når du skaffer deg et Gold-, eller Platina- eller Diamant-medlemskap hos BrazilCupid? Du kan se det like nedenfor.

Som du kan se på bildet over, har de ulike medlemskapene ulike fordeler. Med et standard medlemskap kan du ikke gjøre så mye. Med et Gold-medlemskap kan du gjøre litt mer – inkludert å sende og lese brev. Med et Platinum-medlemskap kan du gjøre mye – og med et Diamond-medlemskap kan du gjøre alt. Diamond-medlemskapet gir deg størst sjanser til å komme i kontakt med kvinner – blant annet med høyere rangering, prioriterte meldinger, profilfremheving og mye mer.

Fordeler og ulemper med BrazilCupid?

Alle nettsteder har fordeler og ulemper, og selvfølgelig gjelder dette også BrazilCupid. Nedenfor kan du se en liste over fordeler, og en liste over ulemper.

N
Mange brasilianske og latinamerikanske kvinner
N
Mange seriøse profiler
N
Mer enn 1.500.000 medlemmer
N
Gratis installasjon
N
Effektiv sortering av medlemmer
N
Brukervennlig nettsted + mobilapp
N
Mange bilder av flotte kvinner
N
Profiler kan fylles ut grundig
N
Bekjemper falske profiler

Ulemper

Må ha medlemskap for å lese e -post
Begrensede alternativer med gratis profil
Stort sett bare kvinner fra Latin -Amerika og Brasil

Redaktørens konklusjon om BrazilCupid

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har gradvis prøvd mange forskjellige datingsider, og dette gjelder spesielt dem, med fokus på utlandet. La meg si det slik: Hvis du er helt fast bestemt på å møte en kvinne fra Brasil, så er BrazilCupid stedet for deg. Med så mange kvinner som allerede er registrert og så mange som kommer hver uke, har du en stor sjanse til å gjøre drømmen din til virkelighet.

Hvis du derimot også kunne være interessert i kvinner fra andre land (for eksempel i Europa eller Asia), bør du ta en titt på InternationalCupid i stedet. Her finner du mange kvinner fra hele verden.

Selv om BrazilCupid er et relativt "lite" datingside (sammenlignet med noen av de store), er aktiviteten her ganske overraskende. Du vil alltid finne hundrevis av profiler på nettet, som alle leter etter en partner eller kjærlighet - og det er for alle aldre og utseende.