Afro Dating & Afro Romance

Velkommen til siden som inneholder all vår informasjon om afro dating, afrika dating og afroromance.

Det er mange menn (inkludert meg selv) som er fascinert av den mørke gløden kvinner i Afrika har.

Selv har jeg hatt litt kontakt og datet noen kvinner fra Afrika – både her i Norge, men også i Afrika (Kenya blant annet).

Generelt er det også mange kvinner fra Afrika som er helt gale med hvite og vestlige menn – av mange forskjellige grunner. Du kan lese mer om alt dette i denne artikkelen, og mye mer.

Nederst på siden vil du kunne finne andre artikler om afrikansk dating og afrikanske kvinner.

Møt afrikanske kvinner med Afro Dating

Mange steder i Afrika er der ingen fast tilgang til Internett, slik vi har hjemme. Dette kan blant annet skyldes de enorme avstandene Afrika har, men selvfølgelig også mangelen på økonomiske ressurser i de forskjellige landene.

Denne mangel på økonomi betyr også at mange områder er berørt av fattigdom og lignende. Folk får deretter konsekvensene av dette – som mangel på jobbmuligheter og økonomisk stabilitet.

Som et resultat ønsker mange kvinner fra Afrika å date og møte menn fra utlandet. Dette gjelder særlig Norge.

I

3119+ online

Afrikanske prinsesser fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Skriv til så mange afrikanere du kan
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Afrika
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Jeg har møtt kvinner fra Afrika gjennom forskjellige medier. Sist jeg prøvde med Tinder – og her fikk jeg 80 matches med kvinner i Nairobi, Kenya, på under 12 timer!

– Peter, finn kjærlighet

Peter

Sjef, FinnKjærlighet

Imidlertid vil jeg ikke definitivt kalle det ovennevnte for en suksess, selv om jeg fikk alle disse matches. Noen av kvinnene tilbød meg nakenbilder mot et gebyr. Andre svarte ikke i det hele tatt – og til slutt var det bare en håndfull som jeg hadde en virkelig dialog med.

Jeg vil ikke anbefale deg å bruke Tinder hvis du har lyst til å starte Afro Dating. Du bør bruke et online datingside i stedet.

De beste afro dating nettsteder for deg

Det er et ganske stort utvalg av datingsider hvor du kan møte afrikanske kvinner. Her vil jeg nevne noen få av dem – og jeg har prøvd dem selv med suksess, ellers vil jeg ikke inkludere dem.

AfroIntroductions

Det “åpenbare” valget er AfroIntroductions når du vil starte ditt afro dating eventyr. Som navnet antyder, er det et nettsted som fokuserer utelukkende på å skape relasjoner mellom afrikanske kvinner / menn, med kvinner / menn som ikke bor i Afrika.

Den første (og største fordelen) av nettstedet er at du finner mer enn 4500 000 registrerte profiler. Det er ekstremt mange.

Medlemmene er i alle aldre, og fra alle deler av Afrika. Mange kvinnelige medlemmer har også ett eller flere profilbilder, og så har de ganske fylte profiltekster, som absolutt er verdt å ta en titt på.

Prøv siden. Hvis du fyller ut profilen din godt og grundig, vil du definitivt få mye oppmerksomhet fra mange av de afrikanske kvinnene.

InternationalCupid

Dette, litt mindre opplagte valget, kan også anbefales. Nettstedet fokuserer på å bringe mennesker sammen fra hele verden – inkludert kvinner fra Afrika, selvfølgelig.

Du vil definitivt finne det største antallet aktive kvinnelige afrikanske medlemmer på AfroIntroductions. Likevel synes jeg InternationalCupid fortjener en sjanse. For det første er der mer enn 4.000.000 medlemmer fra hele verden. En stor andel av dem er faktisk kvinner fra Afrika – og spesielt er der mange kvinner fra Kenya.

En ting er sikkert – der er flere kvinner som er klare for afro-dating enn du selv kan forestille deg. Prøv å gå inn og se selv. I tillegg har du muligheten for å møte kvinner fra hele verden også!

Priser for (seriøs) Afro Dating

På de forskjellige Afro Dating-nettstedene er der mange forskjellige prisnivåer. Men når du skal skaffe deg et medlemskap, bør du definitivt velge et hvor du kan se helt fra starten av hvor mye det vil koste deg. En fast månedlig pris er definitivt å foretrekke.

Inne i AfroIntroductions og InternationalCupid (nevnt ovenfor) har de to forskjellige typer medlemskap, med forskjellige fordeler – som du kan lese mye mer om på nettstedet deres. Du kan få et Gull-medlemskap eller et Platina-medlemskap.

Priser for Gullmedlemskap:

Priser for Platinum-medlemskap:

AfroDating – Kvinner fra Kenya

Kenya har en ganske interessant historie. Kenya ligger i Øst-Afrika, rett ved havet.

Det som gjør Kenya interessant, er at de er enormt vestlige. Flertallet av befolkningen snakker flytende engelsk når de lærer det på skolen og hjemme – mens de samtidig snakker det lokale språket på swahili. Hvorfor gjør de dette?

Fra 1920 til 1963 var Kenya en britisk koloni. Her ble det et krav å innføre engelskundervisning, og dermed få muligheten til å snakke engelsk. Selv om det er mange år siden, holder det seg fortsatt. Etter min mening er dette en av de største (av mange) fordelene med kvinner fra Kenya – kommunikasjon er så lett.

Siden kommunikasjon er en av de viktigste hjørnesteinene i et forhold, må det sies at Kenya vinner ganske mye på dette tidspunktet, sammenlignet med andre steder.

Dette bidrar også til at veldig mange kvinner fra Kenya har muligheten til å søke kjærlighet utenfor Afrika. Med sterke engelskkunnskaper og vestlig kulturforståelse kan man gå veldig langt!

Få mest mulig ut av din afro dating profil

Du kan ikke unngå å måtte lage en dating-profil. Heldigvis er dette veldig enkelt – siden nettstedene ofte vil veilede deg gjennom prosessen.

Det vanligste er å fylle den ut “punktlig”, kan du si. Her starter det med dine fysiske egenskaper som hårfarge, høyde, vekt, hudfarge, øyenfarge, skjegg / ikke skjegg og så videre. De fylles ut raskt, og jeg vil anbefale deg å gjøre det. Det hjelper kvinnene med å danne et riktig bilde av deg.

Deretter vil du mest sannsynlig trenge å fylle ut litt informasjon om hvem du er som person. Hva er dine hobbyer? Hva jobber du med? Bor du alene? Har du barn? Hva leter du akkurat etter – kjæreste, sexpartner eller venner?

Du bør også fylle ut denne informasjonen ganske grundig. Det gir besøkende kvinner en virkelig god mulighet til å finne ut mer om deg, og danne et oppriktig bilde av deg. Det er ingen grunn til å lyve eller “heve” deg selv for mye – de afrikanske kvinnene burde like deg fordi du er deg.

Fremhev deg selv for afro kvinner med populære bilder

Et av de viktigste punktene i profilen din er bildene dine. Her er noen tips for å hjelpe deg i gang.

For det første skal du ikke bruke gamle bilder fra den tiden hvor “ølmagen” var et vaskebrett. Bruk lignende bilder av deg selv, det gir de beste resultatene.

Tenk på dette: Profilbildet ditt skal være interessant, og “lokke” kvinner til å klikke på profilen din. Dette er det første de ser før de selv kommer inn i profilen din. Bruk om nødvendig et bilde hvor man ikke helt kan se hvordan du ser ut.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Afrikanske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: AfroIntroductions. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!

I

3119+ online

Afrikanske prinsesser fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Skriv til så mange afrikanere du kan
Kan brukes gratis og betalt