Japansk dating & Japanske kvinner

by | Internasjonal dating

Hvert år forelsker mange japanske kvinner sig i europeiske menn, og spesielt menn fra Norge. En av grunnene til at mange finner sammen, kan være den økte tilgjengeligheten. Med Internett har japanske kvinner blitt utrolig enkle å finne med menn fra resten av verden.

Verden opplever stor migrasjon hele tiden, og ikke minst nå som transporten er overalt og samtidig blir den billigere. Hvorfor ikke dra nytte av dette for å finne en kone fra Japan?

Les mye mer nedenfor.

Møt japanske kvinner her

I

2319+ online

Møt søte Japanske kvinner fra hele verden
Nettstedet med flest Japanske kvinner
Kvinnene elsker norske menn
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Japan
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Japanske kvinner er søte, uavhengige og tolerante

Kvinner fra Japan er enormt bedårende og mange har et pent smil.

I Japan er utviklingen på full fart, og dette kan ha ført til at kvinnene fra Japan har blitt mer tolerante og fordomsfri. Det er vanskelig å følge med på alt, og du må takle et åpent sinn – og være så uavhengig som mulig.

Du skal ikke være redd for ikke å bli akseptert av en japansk kvinne, selv om du er annerledes eller på grunn av forskjeller.


Japanske kvinner dater på internett

Heldigvis har det aldri vært enklere å møte en japansk kvinne. Jeg trodde du skulle bruke et japansk online datingside der mulighetene er størst. Det er en webside hvor du kan ta kontakt og møte japanske kvinner.

Det er også et stort antall av dem. Jeg vil anbefale deg å prøve JapanCupid. Her finner du tusenvis av japanske kvinner.

Min anbefaling av japansk dating for å møte japanske kvinner

Hvis du virkelig er klar til å få kontakt med japanske kvinner gjennom japansk dating, har jeg et godt forslag til deg. Nettstedet jeg vil anbefale deg blir brukt av mange hundretusener av medlemmer (mer enn 700 000 profiler). Nesten alle kvinnelige medlemmer er japanske kvinner som vil date utenlandske menn.

Bruk JapanCupid. Det er et av de absolutt største japanske datingsidene der det er tusenvis av japanske kvinner. Du kan få premiummedlemskap for så lite som € 13 per måned (ca. 130NOK), og med ett får du ubegrenset kommunikasjon med ALLE medlemmer. Jeg synes virkelig det er et sterkt tilbud.

Honne & Tatamae

Dette er japanske ord. De beskriver forskjellen mellom en persons sanne følelser og ønsker, og menneskelig atferd og holdninger i det offentlige rom. Honne & Tatamae er viktige kulturelle elementer hos mange japanske kvinner.

Hone er den sanne følelsen som eksisterer i et menneske. Disse følelsene kan være i strid med ens tatamae, det vil si i strid med den sosiale rollen eller miljøet man er i. Det handler om å ha balanse.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Japanske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: JapanCupid. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 700 000 medlemmer!