Japansk dating & Japanske kvinner

Share this

Hvert år forelsker mange japanske kvinner sig i europeiske menn, og spesielt menn fra Norge. En av grunnene til at mange finner sammen, kan være den økte tilgjengeligheten. Med Internett har japanske kvinner blitt utrolig enkle å finne med menn fra resten av verden.

Verden opplever stor migrasjon hele tiden, og ikke minst nå som transporten er overalt og samtidig blir den billigere. Hvorfor ikke dra nytte av dette for å finne en kone fra Japan?

Les mye mer nedenfor.


Møt japanske kvinner her

#1

♥ +2100 online

 • Veldig aktive og vakre filippinske kvinner
 • Kvinnene er spesielt ute etter norske menn
 • Hundrevis av nye medlemmer hver uke
 • Kan brukes gratis og betalt

#2

♥ +600 online

 • Fylt med vakre japanske kvinner
 • Skriv til så mange kvinner du kan
 • Effektiv sortering av medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

#3

♥ +3100 online

 • Møt vakre kvinner fra hele verden
 • Japanske og udenlandske kvinner
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

Japanske kvinner er søte, uavhengige og tolerante


Kvinner fra Japan er enormt bedårende og mange har et pent smil.

I Japan er utviklingen på full fart, og dette kan ha ført til at kvinnene fra Japan har blitt mer tolerante og fordomsfri. Det er vanskelig å følge med på alt, og du må takle et åpent sinn - og være så uavhengig som mulig.

Du skal ikke være redd for ikke å bli akseptert av en japansk kvinne, selv om du er annerledes eller på grunn av forskjeller.

Vakker kvinne som ligger i sengen!


Japanske kvinner dater på internettHeldigvis har det aldri vært enklere å møte en japansk kvinne. Jeg trodde du skulle bruke et japansk online datingside der mulighetene er størst. Det er en webside hvor du kan ta kontakt og møte japanske kvinner.

Det er også et stort antall av dem. Jeg vil anbefale deg å prøve JapanCupid. Her finner du tusenvis av japanske kvinner.

Min anbefaling av japansk dating for å møte japanske kvinnerHvis du virkelig er klar til å få kontakt med japanske kvinner gjennom japansk dating, har jeg et godt forslag til deg. Nettstedet jeg vil anbefale deg blir brukt av mange hundretusener av medlemmer (mer enn 700 000 profiler). Nesten alle kvinnelige medlemmer er japanske kvinner som vil date utenlandske menn.

Bruk JapanCupid. Det er et av de absolutt største japanske datingsidene der det er tusenvis av japanske kvinner. Du kan få premiummedlemskap for så lite som € 13 per måned (ca. 130NOK), og med ett får du ubegrenset kommunikasjon med ALLE medlemmer. Jeg synes virkelig det er et sterkt tilbud.


Honne & TatamaeDette er japanske ord. De beskriver forskjellen mellom en persons sanne følelser og ønsker, og menneskelig atferd og holdninger i det offentlige rom. Honne & Tatamae er viktige kulturelle elementer hos mange japanske kvinner.

Hone er den sanne følelsen som eksisterer i et menneske. Disse følelsene kan være i strid med ens tatamae, det vil si i strid med den sosiale rollen eller miljøet man er i. Det handler om å ha balanse.


Ta raskt kontakt til japanske kvinner!

Det har aldri vært lettere å møte en kvinne av japansk opprinnelse. Via knappen nedenfor kan du få tilgang til mange tusen japanske kvinnelige single.


About the author

Jeg heter Morten og er en ung fyr som liker å utforske verden.

Denne siden er utelukkende administrert av meg, og den er opprettet for å hjelpe andre mennesker med å finne kjærlighet. Jeg har hatt stor suksess med å date kvinner fra utlandet og tenkte at andre burde ha sjansen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}