Dating med vakre baltiske kvinner fra Litauen, Latvia og Estland

by | Internasjonal dating

Hvis der er en ting som kan sies om kvinner fra de baltiske landene, er det deres vakre utseende. Det kan ikke skjules. Du kan her lese mer om baltiske kvinner fra Estland, Litauen og Latvia – også kjent som de baltiske landene eller Baltikum.

Ikke bare er baltiske kvinner ekstremt vakre, de har også en spesiell karakter. I tillegg er der mange som virkelig ønsker å møte norske menn – og par dannes i økende grad, mellom kvinner fra Baltikum og norske menn.

Møt baltiske kvinner på online dating-nettsteder
Det har aldri vært enklere å møte kvinner fra de baltiske landene. Takket være internett og dets mange muligheter. Det er mange sider, og jeg vil anbefale deg å ta en nærmere titt på en av sidene nedenfor. Her kan du opprette en profil gratis, skrive profilteksten din og sette inn et profilbilde. Jeg anbefaler at du skriver en meningsfull tekst for å interessere de som ser. Du vil få flere henvendelser enn om du lar profilen stå tom.

I tillegg bør du også skrive hva du ser etter i en fremtidig partner og hva du kan tilby din fremtidige baltiske kone.

Det er en internasjonal datingside, med titusenvis av medlemmer fra hele verden – og spesielt de baltiske landene.

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra de baltiske landene
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Baltikum
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt
I

2113+ online

Vakre kvinner fra Russland + Baltikum
Utrolig mange flotte medlemmer
Kvinnene vil veldig gjerne ha norske menn
Kan brukes gratis og betalt

Derfor må du bruke en av nettsidene ovenfor

Antallet og utvalget av nettsider hvor du kan møte baltiske kvinner er enormt, og det blir ikke mindre, ettersom det stadig kommer nye til. De har alle smarte funksjoner og nye, banebrytende design. Det er imidlertid én ting som er det viktigste når du skal begynne å velge en baltisk datingside..det bør være nok av de baltiske kvinner på nettsiden du velger.

Det høres kanskje innlysende ut, men mange nettsteder annonserer med alt, og da er det egentlig bare halvparten. Jeg har selv sjekket de ovennevnte nettsidene og de inneholder tusenvis av baltiske kvinner. Nedenfor kan du lese litt mer om dem og hva annet som gjør dem best.

InternationalCupid

InternationalCupid er sannsynligvis det mest åpenbare valget når det gjelder å møte ekte og seriøse baltiske kvinner fra Estland, Latvia eller Litauen. I tillegg inneholder nettstedet også millioner av kvinnelige medlemmer fra hele verden – som jeg selv syntes er en av de absolutt beste fordelene med nettstedet. Å ha muligheten til å komme i kontakt med kvinner fra hele verden på få minutter..det blir ikke mye bedre, gjør det?

Nettstedet eies (og drives) av et internasjonalt selskap som har stor erfaring med å drive internasjonale online datingsider. Selskapet (Cupid Media) ble grunnlagt rundt år 2000, og driver nå 30+ nettsteder, som alle fokuserer på å koble mennesker fra hele verden sammen. Du kan derfor alltid være sikker på at det er mange aktive og seriøse medlemmer på nettstedene deres – og dette gjelder absolutt også InternationalCupid.

Ta sjansen og lag en profil. Det koster deg ingenting, og du kan være i gang på ganske få minutter. Hvis du også legger til et profilbilde, vil du kunne se andre medlemmers bilder i stort format (og det er mange vakre baltiske kvinner å se på)

RussianCupid

RussianCupid høres kanskje ikke ut som det mest åpenbare valget, men det fortjener absolutt en plass på listen. Russland og de baltiske landene er nær hverandre, og dette kan meget vel være grunnen til at mange baltiske kvinner har flyttet inn hit.

Foruten baltiske kvinner, vil du selvfølgelig finne mange (MEGET) vakre russiske kvinner – det gir seg nesten. Dette er en av de største fordelene med nettstedet. Prøv å logge deg på nettstedet selv, og gå til Søk -> Populære søk -> Mest populære. Da vil du se listen over de mest populære kvinnene, og jeg tør godt love deg at det er en fryd for øyet! Du finner også kvinner i alle aldre.

RussianCupid tilbyr også en smarttelefon -app for Android -operativsystemet. Så hvis du har en Android, er det bare å laste ned appen – den er ekstremt effektiv for å sende meldinger, og du kan velge å motta varsler når du mottar nye besøk, meldinger og selvfølgelig når noen likte profilen din.

Her kommer også nye kvinner (og baltiske kvinner) og registrerer seg hver eneste dag. På forsiden annonserer de med mer enn 2.000.000 medlemmer – det burde være nok for selv de mest kresne.

Hvordan er vakre baltiske kvinner?

Som med kvinner fra østeuropeiske land og Russland, er baltiske kvinner enormt uavhengige, fordomsfrie, intelligente og ikke minst kjærlige. Hvis du er i et forhold med en kvinne fra de baltiske landene, vil du se en kvinne som jobber for forholdet og elsker mannen sin. Hun viser det også. Dette betyr imidlertid ikke at du kan sove gjennom forholdet – de forventer naturligvis noe av deg også. Din kjærlighet, støtte, vennlighet og åpenhet. De vil dele med deg – og de vil at du skal dele med dem.

Baltiske kvinner besitter mange kvaliteter og verdier som de faktisk har til felles med danske menn. De søker sikkerhet i et sterkt land, med en god fremtid og med mange muligheter som Norge har. Muligheter som disse kvinnene ikke har i Estland, Latvia eller Litauen.

Baltiske kvinner setter ofte pris på alle de små, men gode tingene i livet. For eksempel en tur hånd i hånd, en spasertur på den lokale kafeen, eller bare en avslappende søndag i godt selskap. Hvis du sørger for å gjøre små og kjærlige ting i hverdagen, vil din baltiske kvinne definitivt legge merke til det, og sette pris på deg enda mer.

Det er litt av en generell trend med baltiske kvinner – mange har blitt “oppdratt” til å ha virkelig gode manerer, ha god smak i klær og utseende og ha mye verdighet. Det kan sies at de har lært gjennom oppveksten og barndommen / ungdommen å se vakre ut og skape best mulig førstehåndsinntrykk.

Latviske kvinner

Et morsomt faktum – Latvia er det landet med størst ulikhet i antall kvinner og menn. Dermed er det 8% flere latviske menn enn det er latviske kvinner.

“Dessverre” er de fleste latviske kvinner litt forbeholdt, men hvis du fortsetter og er interessert i henne, vil hun sakte åpne seg for deg. Hvis du viser en naturlig og genuin interesse, vil hun raskt legge merke til dette, og da vil du motta det samme fra henne.

Hvis du besøker Latvia, for å finne vakre latviske kvinner, må du være klar over en ting. Riga. Har du hørt om Riga?

Riga er også kjent som “sexhovedstaden” i Øst-Europa, og derfor ser de utallige utenlandske menn som ganske enkelt kommer til landet for å få den dyppet. Det er selvfølgelig ikke deg.

For deg som er seriøs med Baltic Dating

Hvis du har lest helt ned her, må du være ganske seriøs med søket etter en vakker baltisk kvinne. Du begynner nå med Baltic dating – og du kommer i gang via internett. Her har du den beste sjansen til å møte en (eller flere) vakre baltiske kvinner. Nedenfor finner du noen effektive tips som du kan bli inspirert av eller bruke .. uansett hva, kan de definitivt bidra til å øke sjansene for suksess med Baltic dating.

Lag en profil og lag en interessant profiltekst, med lignende bilder. Det høres veldig enkelt ut, ikke sant? Faktisk er det det, men det kan ta litt tid å lage en skikkelig og interessant profil. Det første du bør gjøre er å fylle ut informasjon om høyde, hårlengde, hårfarge, øyefarge, kroppstype og så videre. Denne informasjonen fylles raskt ut, slik at den besøkende baltiske kvinnen kan forestille seg hvordan du ser ut, sammenlignet med henne selv.

Det neste du må gjøre er å fylle ut profilteksten din. Det er her du har muligheten til å skille deg ut og gjøre et godt inntrykk på de som besøker profilen din. (Som MANGE kvinner gjør hvis du har sendt dem en melding – så får de bare se hvem du er før de muligens svarer deg). En gjennomsnittlig fyr vil raskt skrive noe om seg selv, hva de leter etter, muligens hvorfor de har registrert seg og lignende. Du kan også gjøre det, men du kan også være kreativ. Prøv dette: Skriv en morsom anekdote eller historie fra livet ditt, øverst i profilteksten. Alle elsker morsomme historier. Når den baltiske kvinnen først begynner å lese historien din, stopper hun ikke før den er over..og hvis hun syntes den var morsom, er hun allerede MYE mer interessert i deg – enn om du hadde skrevet noe beskrevet tidligere.

Bildene dine er også et veldig godt verktøy, spesielt for å skape et godt førsteinntrykk. Profilbildet ditt er det FØRSTE som alle brukere ser – selv før de havner i profilen din. Det vil bli sett i innboksen når du sender et brev, og det vil vises i søkeresultatene. Her får du et tips for å velge et godt profilbilde..bruk et ansiktsbilde.

Du vil tiltrekke deg riktig oppmerksomhet fra kvinnene. Hvis en kvinne møter profilen din i søkeresultatene, vil hun automatisk se ansiktet ditt umiddelbart … og her kan hun raskt vurdere om hun er tiltrukket av deg. Hvis ikke, ja da klikker hun ikke..men hvis hun er det, klikker hun på profilen din, og da kan det være at du får en melding.

Ta kontroll over opplevelsen din, med et førsteklasses medlemskap, og skriv til alle de baltiske kvinnene du liker. Dette er sannsynligvis en av de viktigste avgjørelsene du kan ta i søket etter en vakker baltisk kvinne. Faktum er at på 99% av seriøse datingsider må du (eller mottakeren) ha et premium -medlemskap for å enten lese eller svare på et brev. Dette betyr at uten medlemskap må du finne en baltisk kvinne med premiummedlemskap før du kan komme i kontakt med henne.

Hvis du derimot skaffer deg et medlemskap, har du full kontroll. Du kan skrive til ALLE kvinnene du kan i det hele tatt. De kan til og med lese og svare på brevet ditt også. Etter mitt syn er medlemsprisen ganske liten når du tenker på det mulige utfallet – å møte og skape et forhold til en vakker baltisk kvinne.

For det første, når du har medlemskap, bør du kontakte flere baltiske kvinner. Du vil med 100% garanti skrive til noen som av en eller annen grunn ikke svarer. Hun skriver kanskje seriøst med noen andre, bruker ikke nettstedet lenger, ser ikke brevet ditt – årsaken spiller ingen rolle, men det skjer. Derfor kan du “sikre” deg ved å skrive til flere kvinner, og se hvem av dem du vil fortsette med, på et mer seriøst plan.

Imidlertid vil jeg anbefale deg å bare skrive med 1 kvinne hvis det begynner å bli litt mer alvorlig. Da spiller det ingen rolle at du skriver med mer.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Baltiske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: SingleSlavic. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 2 300 000 medlemmer!

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra de baltiske landene
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt