Her finner du de beste Thai Dating nettstedene!

Thai Dating er ikke akkurat et nytt fenomen. Det har eksistert i mange år, og mange kvinner fra Thailand finner og møter norske menn, hvoretter de lever ganske lykkelig sammen.

Mange kvinner fra Thailand synes norske menn er uimotståelig attraktive. I Thailand vil du fremdeles finne de tradisjonelle kjønnsrollene hvor mannen går på jobb og kvinnen renser huset. Det er derfor ekstremt interessant for mange norske menn som har vært single i lang tid å finne og date en søt og vakker Thai kvinne.

Hvis du uansett har bodd alene lenge, hvorfor ikke starte Thai dating og finne en Thai kvinne?

Her på redaksjonen har vi mye erfaring med Thai dating på nettet, og jeg har personlig møtt kvinner gjennom noen forskjellige Thai dating nettsteder.

(Det er mye lettere enn du tror – du kan være thailandsk dating etter bare noen få minutter hvis du fortsetter å lese!)

Møt thailandske kvinner med Thai Dating

Hvis du har en drøm om å møte og treffe en kvinne fra Thailand, så har du landet på rett sted. Internett har (nesten) uendelige mengder muligheter innenfor dette emnet, og vi hjelper deg å holde kurset slik at du ikke går deg vill underveis.

I

4889+ online

Ekstremt mange thailandske + asiatiske kvinner
Hundrevis av nye kvinner hver uke
Billig premium-medlemskap
Kan brukes gratis og betalt
I

5512+ online

Møt søte asiatiske kvinner fra hele verden
Nettstedet med flest asiatiske kvinner
Kvinnene elsker norske menn
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Thailand
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Personlig har jeg hatt ganske god suksess med ThaiCupid. Her finner du utrolig mange aktive medlemmer – og flertallet av thailandske kvinner vil reise utenlands for å finne kjærligheten.

– Peter, finn kjærlighet

Peter

Sjef, FinnKjærlighet

I 2019 har ca. 50 millioner thailendere adgang til internett, og dette tallet stiger hele tiden. Det betyr også at mange kvinner finner en eller flere datingsider, hvor de håper å finne en søt mann de kan dele resten av livet med.

En av de viktigste faktorene for din suksess er ganske enkelt antall aktive medlemmer. Jo flere aktive medlemmer du kan “velge” mellom, jo større er sjansen din for å finne akkurat kvinnen du vil tilbringe tiden din sammen med.

I tillegg kan det være mange grunner til at kvinner fra Thailand ønsker å begynne å date i utlandet. Det er imidlertid ganske forståelig hvorfor mange kvinner vil reise til Norge. Vi har høy levestandard, mange økonomiske muligheter og jobbmuligheter, et stort sikkerhetsnett og mye mer, sammenlignet med Thailand.

Thai Dating – Her finner du de beste nettstedene for Thai dating

Utvalget av thailandske datingsider og asiatisk dating generelt er stort. Et ganske vanlig google-søk etter “thai dating” gir mer enn 135.000.000 resultater. Lykke til med å søke på alt det!

Vi har gjort det ekstremt enkelt for deg her. Vi har funnet 3 datingsider som er eksepsjonelle å bruke til thai-dating. Alle 3 har blitt testet personlig av meg, og du vil uten tvil dra nytte av dem!

ThaiCupid

ThaiCupid er det trygge valget for deg som vil i gang med Thai dating så fort som mulig. De skryter av å ha mer enn 3 millioner medlemmer, hvorav mange selvfølgelig er kvinner fra Thailand – det er mye!

Nettstedet fokuserer utelukkende på å bringe kvinner fra Thailand sammen med menn fra andre land. Dette betyr at de fleste kvinnene som registrerer seg, har et ønske om å flytte til et annet land på forhånd. Ellers var de vel på et lokalt datingside?

En liten hemmelighet: Norske menn er ekstremt ettertraktede her!

Hvis du registrerer deg her, koster det ingenting – men jeg vil anbefale deg å kjøpe et medlemskap. Med et medlemskap kan du skrive til så mange forskjellige kvinner som du i det hele tatt kan nå.

AsianDating

AsianDating er også en god mulighet for hvor du skal starte ditt Thai dating eventyr. Som navnet på nettstedet antyder, er det et nettsted som utelukkende fokuserer på asiatisk dating (inkludert Thai dating). Dette betyr at flertallet av kvinnene her er fra Asia, og selvfølgelig Thailand også.

På nettstedet finner du mer enn 4,5 millioner medlemmer, som er ekstremt mange. Heldigvis er det ganske enkelt å filtrere inn medlemmene slik at du enkelt og effektivt kan finne thailandske kvinner.

Med 4,5 medlemmer er det nok å velge mellom. Nettstedet er selvfølgelig også bra å bruke hvis du skulle interessere deg for å møte kvinner fra andre steder enn akkurat Thailand – for eksempel Filippinene eller Indonesia.

InternationalCupid

InternationalCupid er, som de to ovenfor, en veldig god mulighet på thai dating. Selv om navnet på nettstedet ikke akkurat høres ut som det mest åpenbare stedet å finne thailandske kvinner – må du ikke ta feil. Det er et nettsted som fokuserer på internasjonal dating generelt.

Med mer enn 4.000.000 medlemmer, vil du også finne et stort antall kvinner fra Thailand, som alle søker kjærlighet utenfor Thailand. Inne på dette nettstedet er det også mye aktivitet, og mange nye medlemmer blir lagt til daglig.

Selv om det ikke fokuserer utelukkende på Thai dating, er det absolutt verdt et skudd. Du kan finne medlemmer fra hele verden her – og hvem vet, det kan være at du har lyst til å møte en kvinne fra et annet land..hvis du ser noe du liker!

Her er prisene på Thai Dating

Prisene på Thai dating, og datingsider generelt, varierer ganske mye fra side til side. På noen nettsteder må du betale for å åpne en enkelt brev, noe som absolutt ikke er tilrådelig (det blir raskt dyrt og disse nettstedene er ofte ganske skumle). Du kan være heldig å finne et gratis Thai datingside på et eller annet tidspunkt, men dette er heller ikke optimalt.

Når du kan sende meldinger til alle gratis, blir det raskt en lekeplass for svindlere som vil utnytte andre medlemmer.

På de 3 thailandske datingsidene jeg nevner ovenfor, kan du velge mellom 2 forskjellige medlemskap – Gullmedlemskap og Platinum-medlemskap. De har forskjellige fordeler som du kan lese mer om ved å følge lenkene ovenfor.

Pris for Gull Medlemskab:

Pris for Platina Medlemskab:

Thai Dating – slike er thailandske kvinner

Kvinner fra Thailand har ikke helt samme “karakter” som kvinner hjemme. Hjemme har kvinner vært i arbeidsmarkedet lenge, og jobber akkurat som menn. I Thailand er kjønnsrollene i hjemmet ofte mye mer tradisjonelle.

Dette betyr at en thailandsk kvinne sannsynligvis ikke har noe imot å være hjemmeværende mamma i det hele tatt. Hun kan ta seg av rengjøring, klesvask, barnevakt og middag (thailandsk mat smaker forresten deilig).

I tillegg er det også en rekke kulturforskjeller mellom Danmark og Thailand. I Thailand er man veldig opptatt av å være der for familien sin – følelsesmessigt, økonomisk og fysisk. Familie betyr ganske enkelt ALT. Du vil også oppdage dette hvis du er heldig nok til å finne og date en thailandsk kvinne. (Du vil virkelig vinne mange poeng med henne hvis du kan bidra til familiens økonomiske situasjon i Thailand).

Siste tips for deg som er seriøs med thai dating

Når du har funnet siden du vil bruke til Thai dating, må du huske noen få ting. Din profil bør være så attraktiv som mulig for å interessere alle kvinnelige thailandske kvinner som går forbi.

På de fleste nettsteder fungerer det på en slik måte at du først må fylle ut informasjon om dine fysiske egenskaper. For eksempel hårfarge, hudfarge, vekt, høyde, øyenfarge og så videre – og heldigvis fylles dette ganske raskt ut.

Da må du legge inn din personlige informasjon, og det er her du trenger å bruke kreativiteten og fantasien din. Du må beskrive deg selv. Hva jobber du med? Hva liker du å gjøre i helgene? Hva er din favorittmat? Har du noen hobbier?

Du kjenner deg selv best: ser frem til blyanten, og så må du bare selge deg selv. Selvfølgelig uten å gjøre løgner eller “oppgraderinger” – din fremtidige thailandske kvinne bør like deg for deg. I tillegg er det også ekstremt viktig for de andre medlemmene å skape et skikkelig bilde av deg.

Hvis jeg måtte oppsummere det viktige i en setning, ville det være: Få mest mulig ut av profilen din når du er engasjert i thai dating.

Fremhev de gode sidene dine med oppdaterte bilder

Du har sikkert hørt det før. Et bilde sier mer enn 1000 ord, og i mange henseender er det veldig fornuftig å huske på. Dette gjelder spesielt også Thai dating.

Det aller første kvinner ser før de til og med når profilen din, er profilbildet ditt. Profilbildet ditt i søkeresultatene, blant andre mannlige profiler – så du må gjøre det du kan for å skille deg ut. Profilbildet ditt er det viktigste i denne sammenhengen!

Jeg vil absolutt ikke anbefale deg å ta en selfie, som er tatt i frøperspektiv og hvor mann kan se dobbelthaken din. Det er ikke fett. Bruk i stedet et bilde der du kan se mer enn ansiktet ditt – muligens der du gjør noe som kan virke interessant for betrakteren.

Se på det på denne måten: Profilbildet ditt skal “lokke” kvinnene til å ønske å se mer, og få dem til å klikke seg inn i profilen din.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Thailandske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: ThaiCupid. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!