Asiatiske kvinner – date en kvinne fra Asia

by | Internasjonal dating

Asiatiske kvinner – Hvordan går du ut med en asiat?

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om de fantastiske asiatiske kvinnene. Vær oppmerksom på at det er mange lange i Asia, men vi fokuserer på Thailand så vel som Filippinene.

Det kan du les om hvem de er, hvordan de er, deres kultur, hvor du kan møte asiatiske kvinner i Norge og mer.

God lesning!

I

5512+ online

Møt søte asiatiske kvinner fra hele verden
Nettstedet med flest asiatiske kvinner
Kvinnene elsker norske menn
Kan brukes gratis og betalt
I

4889+ online

Ekstremt mange thailandske + asiatiske kvinner
Hundrevis av nye kvinner hver uke
Billig premium-medlemskap
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Asia
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Hvordan er asiatiske kvinner egentlig?

Totalt sett er asiatiske kvinner omtenksomme, glade for å snakke og morsomme, søte og ikke minst familiefolk. De verdsetter familien høyt og vil gjerne at en mann skal hjelpe. Ikke bare det hjemlige – men en mann som tar seg av dem hjelper i hverdagen og en mann som gir emosjonell støtte.

I tillegg har mange asiatiske kvinner en god del sunn fornuft, de er høflige og deretter jordnære. De er ikke høyt trøstende eller høylyttne (kanskje når de blir gale?).

Sjansen for å få den asiatiske kvinnen din under dynen på første date er litt usannsynlig.

3 attraktive fordeler ved dating asiatiske kvinner

Du har sikkert hørt om det før. Sex mislykkes oftere, jo lenger tid du kommer i et forhold eller ekteskap – i det minste her i Vesten. Sexlivet forsvinner, eller kona hjemme liker bare å ha sex en gang i måneden. Du vil mest sannsynlig ikke få denne utfordringen fra en asiatisk kvinne. De thailandske kvinnene vet godt at det er mange andre kvinner der ute som heller vil ønske å nappe deg.

Frihet. Asiatiske jenter vil ikke prøve å endre hvem du er, hva du gjør eller hva du står for. Hvis du vil invitere vennene dine og se på en fotballkamp, er det bra. Kanskje hun til og med vil lage noe deilig til deg – eller hvis du har pokerkveld. Bare spør og vis hensyn, så blir det bra.

De er ekstremt feminine. Både i kjole, men også i husarbeid. Asiatiske kvinner tar oppvasken, vaskeriet, matlagingen og så videre. De gjør også alt dette mens de har på seg fine klær og er “kledd ut” feminine. Hygiene er også helt topp. (Psst, husk å prise henne, og fortell henne hvor vakker hun er!)

Selv om du nå kanskje flyr på den rosa skyen i tankene dine, er det verdt å huske at ingen kvinner er like. Selvfølgelig har alle forskjellige preferanser og ønsker.

3 potensielle ulemper ved dating asiatiske kvinner

Familien hennes. Hvis du finner en asiatisk kvinne, vil hun sannsynligvis ha en STOR familie. Enten det er foreldre, søsken eller hva som helst – du kan være sikker på at familiens utfordringer også blir dine. Kanskje det er både bra og dårlig?

Du kan risikere at hun får flere kjærester. (Spesielt hvis du bor i Norge og hun bor i Asia). Det er mange jenter i Asia som inngår forhold utelukkende for å finansiere livene sine samt utskillelser. Hvis den thailandske datoen din allerede indikerer at hun vil bruke pengene dine, skal alarmklokkene ringe. Vær forsiktig, disse jentene er ekstremt erfarne med å “tømme lommene” for menn fra Vesten og resten av verden. Hvis det snart blir veldig dyrt å date henne, kan du forvente at det absolutt ikke vil være billigere. Heldigvis er det langt mellom dem!

Asiatiske kvinner kan ha mye sjalusi. Ikke en så vanlig mengde sjalusi (ja, for noen, selvfølgelig), men sjalusi i stor grad. Hvem husker ikke tidligere på året at en thailandsk mann fikk sin penis avskåret av kona? . Du risikerer på et tidspunkt at din asiatiske kvinne kan bryte ut i ville påstander om utroskap og bål og brannskader. Det er lurt å være ærlig om hva du gjør og hvor du skal. Unngå forvirring – hold den mannlige kroppsdelen.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte asiatiske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: AsianDating. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!

I

5512+ online

Møt søte asiatiske kvinner fra hele verden
Nettstedet med flest asiatiske kvinner
Kvinnene elsker norske menn
Kan brukes gratis og betalt