Filippinsk dating

Fenomenet kalt “filippinsk dating” er absolutt ikke noe nytt. I mange år har filippinske kvinner funnet og vært sammen med norske menn.

I denne artikkelen vil du få mange råd, tips og veiledning om hvordan du lykkes med filippina dating, og møte en vakker filippinsk kvinne.

Her på FinnKjærlighet har jeg (og vi) gradvis mye erfaring med filippinsk dating, og hvordan man lykkes med filippinsk dating generelt – og til slutt finne deg en vakker filippinsk kvinne. Selv har jeg en naturlig interesse for kvinner med filippinsk glød, og jeg har datet og vært i kontakt med ganske mange søte kvinner fra Filippinene.

(Det er mye lettere enn man skulle tro å legge ut på sitt filippinske datingeventyr). Er du klar?

Møt filippinske kvinner med Filippinsk Dating

Filippinene i det hele tatt har ganske god internettilgang de fleste steder. Dette betyr selvfølgelig at mange har tilgang til Internett (siden det bor mer enn 100 millioner mennesker på Filippinene) – og dette har den svært positive konsekvensen at mange filippinske kvinner blir med på en eller flere filippinske datingsider.

Et filippinsk datingside hvor menn og kvinner fra hele verden kan registrere seg – og gjøre det med stil. Selv har jeg vært i kontakt med ganske mange filippinere på forskjellige nettsteder. Jeg har mine klare favoritter, men du kan lese mer om dem senere.

I

5926+ online

Møt søte & enslige filippinske kvinner fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Flere Filippinske kvinner enn du kan kontakte
Kan brukes gratis og betalt
I

5512+ online

Møt søte asiatiske kvinner fra hele verden
Nettstedet med flest asiatiske kvinner
Kvinnene elsker norske menn
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Asia
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

En av de jeg har brukt tidligere er FilipinoCupid. Her finner du ekstremt mange medlemmer (mer enn 5,5 millioner!) – og næsten alle kvinnene søker kjærlighet utenfor Filippinene.

– Peter, finn kjærlighet

Peter

Sjef, FinnKjærlighet

Det kan være mange forskjellige grunner til at en filippinsk kvinne ønsker å finne kjærlighet utenfor landet. Dette er imidlertid ganske forståelig – hvis du sammenligner filippinske levestandarder med for eksempel norsk levestandard. Vi har et mye høyere sikkerhetsnett, flere muligheter, økonomisk stabilitet og rett og slett større mulighet for utdanning og arbeid.

Høres veldig bra ut hvis du sitter som en enslig kvinne på Filippinene, ikke sant?

Filippinsk dating: Her finner du de beste filippinske datingsidene

Utvalget av online dating nettsteder generelt er ganske forvirrende. Det er tusenvis av nettsteder – og der er også mange som tilbyr filippinsk dating.

Å finne den rette siden kan være en vanskelig balansegang. Det hele kan kokes ned til: Du må (etter min tro) bruke nettstedet hvor du har størst sjanse for suksess. Nedenfor er noen grundige forklaringer på hvorfor disse sidene er nevnt.

FilipinoCupid

FilipinoCupid er det ‘åpenbare’ førstevalget når du vil begynne å date filippinske kvinner. Antall medlemmer alene (astronomisk 5,5mio), gjør sjansen for din suksess ENORM. I tillegg er der mange nye hver eneste dag, og det er mange aktive filippinske kvinner – selv med bilder på profilen.

Dette nettstedet fokuserer utelukkende på å forene kvinner og menn fra Filippinene, med kvinner og menn fra andre land – det vil si KUN på utenlandsk dating. Dette bidrar til at de filippinske kvinnene som registrerer seg og vil date, for det meste også er villige til å flytte til et annet land … og det er ganske mye til din fordel.

Jeg vil våge påstanden om at hvis du registrerer deg her på siden, og fyller ut profilen din grundig (mer om det senere), vil du kunne se virkelig gode resultater.

FilipinoCupid

AsianDating er også et veldig godt bud på et filippinsk datingside. Her finner du også kvinner fra andre asiatiske land (Du har ikke noe imot, gjør du?En ting er sikkert: Hvis du registrerer deg her, vil det være mer enn mange kvinner fra Filippinene som er klare for dating og ha det gjøy.

På hele nettstedet finner du mer enn 4,5 millioner medlemmer – de aller fleste av dem kommer selvfølgelig fra Asia et sted, inkludert Filippinene. Du kan lese mange suksesshistorier og lese mer om hvordan mennesker over landegrensene finner kjærlighet hver eneste dag.

Også dette nettstedet, som FilipinoCupid, fokuserer på sammenkobling mellom mennesker som fra Asia og resten av verden.

InternationalCupid

InternationalCupid er absolutt verdt å nevne for deg også. Selv om nettstedet ikke er spesialisert på enslige eller få nasjonaliteter, vil du her virkelig finne enslige kvinner fra Filippinene som ønsker å date menn fra utlandet. Nettstedet har mer enn 4.000.000 medlemmer.

Det smarte med å bruke dette nettstedet er at du kan finne kvinner fra hele verden, og ikke bare Asia og Filippinene. Selv om du for øyeblikket kanskje leter spesielt etter en filippiner, kan det hende at smaken din endres.

Da har du god mulighet til å finne kvinner fra andre land i InternationalCupid. Jeg vil også våge her påstanden om at nettstedet har flere filippinere registrert enn du trenger.

Prisene på Philippine Dating

Prisene avhenger selvfølgelig av hvilket nettsted du velger å bruke. Generelt sett bør du alltid bruke nettstedene hvor du kan betale en fast månedlig pris – da vil du i det minste unngå dyre overraskelser!

På sidene nevnt ovenfor er det to forskjellige typer medlemskap, gull og platina medlemskap. Selvfølgelig er det en rekke ettertraktede fordeler når du kjøper et medlemskap, men du kan lese mer om dem på nettstedene.

Gull-medlemspris:

Platina-medlemspris:

Filippina Dating – Kvinner fra Filippinene

Kvinner fra Filippinene er ikke helt av samme rollebesetning som norske kvinner er. Det er stor forskjell i kultur på Filippinene og her i Norge, og dette gjelder også hvordan kvinner “handler”, noe som påvirker deres personlighet mye.

Generelt sett er familie det som betyr ALT på Filippinene. I mange tilfeller bor familier til og med sammen i flere generasjoner under samme tak – noe som selvfølgelig også kan være av økonomiske årsaker.

I filippinsk forstand er det menn som går ut på jobb og tjener penger. Kvinnen kan være hjemme og sørge for at huset er i god stand, rent, klærne er vasket og maten ligger på bordet. Du kan sannsynligvis kalle det et mer tradisjonelt syn på ting, sammenlignet med hvordan det fungerer hjemme.

Hvis du en dag er heldig nok til å treffe en kvinne fra Filippinene, bør du forvente at familien hennes blir inkludert ganske mye.

Siste tips: For deg som er seriøs med filippinsk dating

Når du oppretter profilen din, husk en av de viktigste tingene: fyll den ut grundig. Avhengig av hvilket datingside du skal bruke når du først kommer i gang, kommer du garantert til a angi dine fysiske egenskaper.

Selvfølgelig gjøres dette relativt raskt – det tar ikke mange sekunder å legge inn høyde, vekt, hårfarge, øyenfarge, kroppsbygning og så videre.

Deretter må du skrive litt mer personlig informasjon. Hvis siden ikke tilbyr deg noen felt å skrive den på, kan du gjøre det i profilteksten din. Skriv noe om hobbyene dine, hva er din favoritt mat, hva gjør du på søndager eller går du til sport?

Du kjenner deg selv best. Beskriv de gode sidene dine, og husk å ta med det du i utgangspunktet leter etter på nettstedet – enten det er en kvinne 50+, en yngre kvinne, venner eller hva du måtte lete etter. Det er ekstremt viktig at du gir de besøkende kvinnene muligheten til å danne seg et bilde av deg!

Forresten er det absolutt ingen grunn til å lyve deg bedre, eller overdrive informasjonen din. Hvis du spør meg, er en av de viktigste tingene at hun skal like deg, for den du er.

Bruk lignende bilder for Philippines Dating

Noe annet og veldig viktig er profilbildene dine. Folk er veldig visuelle av natur, og på datingsider er profilbildet ditt det første andre medlemmer ser.

Det er med profilbildet du må prøve å “lokke” de andre brukerne til å klikke på profilen din. Den største anbefalingen jeg kan gi deg her er, IKKE å ta et selfie-bilde i froskeperspektiv. En stor hake (dobbel hake, kanskje til og med) er ikke forlokkende å se på.

I stedet kan du tenke på gode ting i livet, for eksempel å involvere kroppen din. Ta på deg noen fine klær. Så blir den kvinnelige singelen filippinere lokket av synet av en kjekk mann – og de MÅ klikke på bildet ditt for å lese mer om deg. Det høres veldig bra ut, ikke sant?

Når det gjelder de andre bildene dine, viser de deg veldig gjerne når du er engasjert i forskjellige aktiviteter. (Å ligge på sofaen er imidlertid ikke en aktivitet).

Bilder fra høytider er også gode – husk imidlertid at bare du er på bildene.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Filippinske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: FilipinoCupid. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!