Polske kvinner søker menn fra Norge

by | Østeuropeisk dating

Polske kvinner: Leter etter dating og menn fra Norge

Flere og flere kvinner fra Polen leter etter menn fra Norge. De gjør det fordi de ønsker økonomisk trygghet, en søt mann, en god fremtid og liker et godt eventyr. Det er mange sosiale problemer i Polen, inkludert med et høyt alkoholforbruk.

Det hjelper at mange av disse kvinnene søker kjærlighet utenfor Polen, og spesielt i Norge, hvor vi har det mye bedre. Som et resultat kommer flere og flere polske kvinner til Norge, og det blir lettere å møte polske kvinner i Norge.

I denne artikkelen kan du lese mye mer om hvordan polske kvinner er, hva de leter etter og hva de liker – og mye mer. Du får også noen gode anbefalinger for hvor du kan møte mange polske kvinner.

Møt polske kvinner med disse polske datingsidene

Polen har noen av verdens vakreste kvinner. De er intelligente, morsomme, liker ikke drama – og det er de også

faktisk veldig glad for intimitet og nærhet – selv om de ikke liker å vise for mye hud med tanke på antrekk. Polske jenter liker sex (som de fleste kvinner kan), og ønsker et stabilt forhold uten for mye drama. I de fleste tilfeller er de også monogame og ekstremt feminine.

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra Polen
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Polen
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt
I

2113+ online

Vakre kvinner fra Russland + Polen
Utrolig mange flotte medlemmer
Kvinnene vil veldig gjerne ha norske menn
Kan brukes gratis og betalt

Hvorfor disse nettstedene for å møte polske kvinner?

Online datingsider har alltid mange forskjellige funksjoner de tilbyr hver. Det er helt greit, og gjør opplevelsen din bedre. Imidlertid er det 1 faktor som er den viktigste når du må møte polske kvinner på et nettsted – nemlig antall aktive polske kvinner som faktisk bruker nettstedet.

Disse nettstedene har blitt valgt først og fremst fordi du faktisk har en god mulighet til å finne polske kvinner, og dermed har god mulighet til å kontakte dem. Nedenfor kan du lese mer informasjon om nettstedene og hvorfor du bør bruke dem til dine polske datingopplevelser!

InternationalCupid

Det er ingen tvil om at en av de største fordelene med å bruke InternationalCupid er antall medlemmer. Jo flere (aktive) medlemmer en datingside har, desto større er sjansen for å lykkes – og dette gjelder også når du vil møte polske kvinner.

Når du går til nettstedet og søker utelukkende etter kvinner fra Polen, vises antall profiler som 1000+. Mange av dem er nye, og nye blir lagt til regelmessig.

Nettstedet er derfor fullt av vakre kvinner som alle søker kjærlighet i utlandet.

Spesielt menn fra Norge er etterspurt. Jeg har til og med en bruker der inne, og det strømmer inn med kvinnelige besøkende på profilen min. Mange av kvinnene sender meg også en “Vis interesse” når de er der inne.

Det samme kan skje med deg – du må bare være grundig når du oppretter profilen din.

Dette nettstedet er en av mine personlige favoritter nettopp fordi det har SÅ mange medlemmer fra hele verden. Du vil kanskje møte en polsk kvinne – men hvem vet, det kan være i endring? Da er det godt å ha muligheten.

RussianCupid

Selv om nettstedsnavnet antyder at fokus er på Russisk dating, er det fortsatt inkludert på listen.

I tillegg til at det er astronomisk mange Russiske kvinner her, er det også VIRKELIG mange polske kvinner

Selv om du kanskje bare dater en polsk kvinne, er det verdt å vurdere og bli kjent med en eller flere Russiske kvinner også. De minner ganske mye om polske kvinner, spør du meg – og da er kvinner fra Russland også enormt vakre, akkurat som de fra Polen.

Hvis du går inn her og søker etter polske kvinner, vil det virkelig komme mange profiler. Så mange at resultatet ganske enkelt vises som 1000+ – så det er ikke mulig å vite hvor mange det VIRKELIG er. Men det er mange.

Selvfølgelig er ikke alle 1000+ brukere aktive hver dag, men nye polske kvinner kommer også til RussianCupid regelmessig. Og de leter alle etter kjærlighet i utlandet.

Ellers var de vel ikke registrert på et internasjonalt datingside?

Hvordan er polske kvinner?

Selvfølgelig er det ikke mulig å beskrive alle polske kvinner på en gang – men jeg vil her beskrive hvordan kvinner fra Polen generelt kan være. Det er noen kulturelle tradisjoner som former mennesker på forskjellige måter over hele verden, og kulturen i Polen er også med på å danne polske kvinner.

Polske kvinner er hyggelige mennesker, med mye empati, godt humør og et åpent sinn. I tillegg er de fleste veldig feminine, familieorienterte, romantiske, smarte og velutdannede. Så du kan ikke løpe rundt hjørner med noen polske kvinner – men du hadde sannsynligvis ikke tenkt å gjøre det heller.

Når du trenger å imponere eller ta en god samtale med dine polske kvinner, kan det være lurt å huske på disse tingene. Hun vil være veldig glad i familien sin, og du kan stille spørsmål om foreldrene, søsknene eller vennene hennes.

I Polen er det ofte slik at menn må være “ekte menn”. Han må utstråle tillit, og du kan faktisk gjøre det relativt enkelt. I stedet for å spørre hvilken restaurant hun vil spise på, sier du bare “vi går til den kinesiske restauranten” i stedet. Selvfølgelig er dette ikke alltid tilfelle – men i mange tilfeller.

Det vil heller ikke være så vanskelig for deg å kommunisere med polske kvinner hvis du kan snakke engelsk. Mange kvinner fra Polen snakker engelsk, spesielt de yngre generasjonene. De bruker internett, smarttelefoner, smart -TVer og lignende hver eneste dag, og dette bidrar til å spre kunnskapen om engelsk enormt.

Polske kvinners forventninger blir oppfylt av norske menn

Som skrevet lenger opp søker mange polske jenter kjærlighet utenfor Polen. Blant annet for en bedre økonomisk fremtid, og i det store og hele enn bedre livskvalitet. Dette betyr imidlertid ikke at det vil være nødvendig for deg å overvelde din nye polske partner med materialistiske gaver. De aller fleste polske damer setter pris på de små tingene – som mange kvinner gjør, fra sosialt utfordrede land. Det kan f.eks. ta en tur på stranden, eller ta en ny tur og andre livslignende aktiviteter. Finn ut alt dette når du er i kontakt med din polske dame. Spør og lær underveis.

Polske jenter er vanligvis slanke og elsker å være på stranden. Avhengig av hvor de bor i Polen, kan det være lang vei til stranden. I tillegg er været sjelden veldig bra. Fortell derfor om norske strender og vis noen bilder av din favorittstrand.

Polske jenter og deres drøm om ekteskap

Mange polske kvinner, fra veldig liten alder, har en drøm om et fantastisk familieliv, med en vakker mann. De vil jobbe hardt for å oppnå denne drømmen. Ekteskap er derfor høyt prioritert for dem – i motsetning til mange av de polske mennene.

De setter pris på de normale kjønnsrollene kvinnen lager mat og mannen jobber på huset. Forvent imidlertid at din polske kone også vil delta i arbeidet. De er veldig selvstendige og hardtarbeidende.

Tips for deg som er seriøs i søket etter polske kvinner og polsk dating

En ting er å få et relativt plutselig inntrykk av at det kan være kult med en polsk kjæreste / kone. Noe annet er hvis men er seriøst i søket hans, og VIRKELIG ønsker å finne en polsk kvinne. Denne delen er for deg som er seriøs i søket ditt. Du finner noen tips som vil gjøre det mye lettere for deg selv å komme i kontakt med polske kvinner gjennom online dating. Den raskeste måten å finne en polsk kvinne er gjennom et internasjonalt online datingside med mange polske kvinner registrert. Her er de villige til å finne kjærligheten utenfor grensene til Polen, og de er klare til å kommunisere med menn som deg selv.

Bruk et nytt og godt profilbilde. En av de viktigste tingene på profilen din er profilbildet ditt. Kvinnene ser profilbildet ditt i søkeresultatene, der det er plassert blant de andre mannlige profilene. Med det riktige profilbildet kan du bedre tiltrekke deg oppmerksomheten, så de polske kvinnene klikker på profilen din for å lese mer.

Så hva er et godt profilbilde? Etter min egen erfaring, bruk et bilde av ansiktet ditt – eller i det minste et bilde, fra skuldrene og opp. Tenk deg dette: Du har et bilde hvor du kan sees i full figur. Rett ved siden av deg er det en annen mann som har et bilde av ansiktet hans. Hvis hun liker ansiktet hans, så er det han som får besøket av kvinnen. Hvis du begge har et ansiktsbilde, er det mye større sjanse for at du får besøk i stedet. Det handler også om å tiltrekke seg riktig oppmerksomhet. Det er best for deg hvis du får besøk av kvinnene som liker ansiktet ditt og synes det er attraktivt – hvis de ikke synes ansiktet ditt er attraktivt, er det heller ingen grunn for dem å skrive inn profilen din?

De andre bildene dine på profilen er ikke like viktige, men de tjener fortsatt et godt formål. Det er en god idé å vise deg selv i forskjellige miljøer, eller hvor du gjør noe annerledes. Det kan være fra en strandferie, turferie, et restaurantbesøk eller noe lignende. Vis deg alltid fra forskjellige vinkler – og for guds skyld, ikke bruk selfie -bilder tatt med froskeperspektiv. Det er ikke nødvendig å vise din store doble hake (smiley)

Fyll ut profilinformasjonen din. Nå som du får mange besøk på profilen din, bør de også ha noe å lese. Først og fremst bør du fylle ut all grunnleggende informasjon som kan være din vekt, høyde, hårfarge, øyefarge, kroppstype, skostørrelse og lignende. Dine fysiske egenskaper, og de blir raskt fullført. Dette gir besøkende en god mulighet til å forestille seg hvordan du ville sett ut hvis de stod rett foran deg. Det kan være vanskelig å dømme utelukkende ut fra bilder.

I tillegg har du også profilteksten din, som er et veldig godt verktøy. Her kan du skrive akkurat det du vil (nesten). Gulvet er ditt, og du har nå muligheten til å “selge deg selv”. Hvorfor er du unik? Hva er det beste du kan tilby en polsk kvinne? Hvilke aktiviteter liker du å gjøre på søndager?

Det er alltid en god idé å beskrive det beste av deg selv her – og være så humoristisk som du kan. Selvfølgelig trenger du ikke gjøre det perfekt til å begynne med. Det er en god idé å endre det fortløpende etter hvert som du kommer på noe mer eller bedre som kan stå på.

Kjøp deg et medlemskap og få kontroll. Det er kanskje ikke det mest innbydende, men med et medlemskap har du ALLE mulighetene til å møte polske kvinner.

99% av de seriøse datingsidene må også ha en måte å tjene penger på. De gjør dette oftest ved å tilby tilleggsfunksjoner til de som kjøper et medlemskap. Disse tilleggsfunksjonene inkluderer ofte muligheten til å enten lese eller sende brev til andre medlemmer.

Det vil si – det krever medlemskap for å kunne sende eller lese et brev. Med mindre du finner en polsk kvinne som allerede har kjøpt medlemskap, kan du sende og lese brev til / fra henne. Imidlertid anbefaler jeg alltid å kjøpe et medlemskap. Her får du muligheten til å sende så mange brev som du kan sende i det hele tatt, og alle mottakerne kan lese dem og svare på dem. Dette er sannsynligvis den viktigste funksjonen i det hele tatt, ikke sant?

Prisen på et medlemskap avhenger av hvor lenge du vil ha det. Jo lenger du vil ha medlemskap, jo mer sparer du, og jo billigere er det for 1 måned. Du kan derfor kjøpe medlemskap for for eksempel 3 måneder om gangen, så du har også god mulighet til å ta kontakt med polske kvinner.

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Polske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: SingleSlavic. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 2 300 000 medlemmer!

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra Polen
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt