Polske kvinner søker menn fra Norge

By Morten


Polske kvinner søker menn fra Norge

Flere og flere kvinner fra Polen leter etter menn fra Norge. De gjør det fordi de vil ha økonomisk sikkerhet, en søt mann, en god fremtid og som et godt eventyr. Det er mange sosiale problemer i Polen, inkludert med høyt alkoholforbruk. Som et resultat søker mange av disse kvinnene kjærlighet utenfor Polen, og spesielt i Norge, der vi er mye bedre. Som et resultat kommer flere og flere polske kvinner til Norge, og det vil være lettere å møte polske kvinner i Norge.

Hvordan har polske kvinner seg? Les videre nedenfor for å få svaret - og finn også kontakt med polske kvinner og damer.

#1

♥ +3100 online

 • Møt masser af vakre polske kvinner
 • Kontakt så mange kvinner du kan
 • Ekstremt mange aktive medlemmer
 • Kan brukes gratis og betalt

#2

♥ +1800 online

 • Fylt med vakre polske + russiske kvinner
 • Mange østeuropeiske kvinnder
 • Fylt med kvinner i alle aldre
 • Kan brukes gratis og betalt

#3

♥ +700 online

 • Mer enn 1000+ polske kvinner
 • Fyllt med Ukrainske + Polske kvinner
 • Gratis og effektiv registrering
 • Kan brukes gratis og betalt

Polske kvinner er ikke bare vakre, men også kjærlige

Polen har noen av verdens vakreste kvinner. De er intelligente, morsomme, liker ikke drama - og det er de også

faktisk veldig glad for intimitet og nærhet - selv om de ikke liker å vise for mye hud med tanke på antrekk. Polske jenter liker sex (som de fleste kvinner kan), og ønsker et stabilt forhold uten for mye drama. I de fleste tilfeller er de også monogame og ekstremt feminine.

Møt polske kvinner i Norge med online dating

Flere og flere nettsteder blir opprettet som tilbyr kontakttjenester til polske jenter. De fleste polske jenter snakker veldig bra engelsk, så kommunikasjon vil ikke være et hinder for å møte kjærligheten. Jeg anbefaler DENNE siden hvis du er interessert i å kontakte kvinner fra Polen.

Å lage en profil er ganske gratis. Da kan du bla gjennom siden og se på alle kvinnelige medlemmer. Selv om du ikke har et premiumabonnement, kan du faktisk gjøre mye likevel. Det kan du søke og bla gjennom profiler, vise interesse, lagre søk, bruk avansert søk og mer. Alt du kan gjøre er å øke profilen din, lese meldinger fra kvinner eller sende meldinger. Dette krever et premiumabonnement (fra bare ca NOK 60 per måned).


Klikk og møt kvinder fra Polen!


Polske kvinners forventninger blir oppfylt av norske menn

Som skrevet lenger opp søker mange polske jenter kjærlighet utenfor Polen. Blant annet for en bedre økonomisk fremtid, og i det store og hele enn bedre livskvalitet. Dette betyr imidlertid ikke at det vil være nødvendig for deg å overvelde din nye polske partner med materialistiske gaver. De aller fleste polske damer setter pris på de små tingene - som mange kvinner gjør, fra sosialt utfordrede land. Det kan f.eks. ta en tur på stranden, eller ta en ny tur og andre livslignende aktiviteter. Finn ut alt dette når du er i kontakt med din polske dame. Spør og lær underveis.

Polske jenter er vanligvis slanke og elsker å være på stranden. Avhengig av hvor de bor i Polen, kan det være lang vei til stranden. I tillegg er været sjelden veldig bra. Fortell derfor om norske strender og vis noen bilder av din favorittstrand.

Polske jenter og deres drøm om ekteskap

Mange polske kvinner, fra veldig liten alder, har en drøm om et fantastisk familieliv, med en vakker mann. De vil jobbe hardt for å oppnå denne drømmen. Ekteskap er derfor høyt prioritert for dem - i motsetning til mange av de polske mennene.

De setter pris på de normale kjønnsrollene kvinnen lager mat og mannen jobber på huset. Forvent imidlertid at din polske kone også vil delta i arbeidet. De er veldig selvstendige og hardtarbeidende.


Ta raskt kontakt til Polske kvinner!

Unngå å bruke din dyrebare tid på å finne den beste datingsiden hvor du kan møte en kvinne fra Polen. Bruk nettstedet InternationalCupid - her finner du MANGE kvinner fra Polen - alle leter etter kjærlighet!

About the author

Jeg heter Morten og er en ung fyr som liker å utforske verden. Denne siden er utelukkende administrert av meg, og den er opprettet for å hjelpe andre mennesker med å finne kjærlighet. Jeg har hatt stor suksess med å date kvinner fra utlandet og tenkte at andre burde ha sjansen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}