8 gode grunner til å finne en russisk kone

by | Russisk dating

8 grunner til at du burde finne deg en russisk kone å date

Det er mange grunner til at det er en god ide å finne en russisk kone. Imidlertid har jeg valgt å produsere bare 8 av dem – du kan alltid legge til mer.

La oss ikke kaste bort tid lenger!

♥ +1700 online

  • Fylt med vakre russiske kvinner
  • Mange østeuropeiske kvinner
  • Ekstremt mange unge kvinner
  • Kan brukes gratis og betalt

1. Russiske kvinner er sterke

Hun vil være ganske grei og ikke en du kan løpe rundt hjørnene med. Bram-fri tone, og hvis noe er emosjonelt, som det ikke skal være – du vil ha det “adressert”, eller korrigert hvis du vil. Russiske kvinner er kjent for å være sterke, uavhengige, og hvis hun oppdager at du tviler på henne, vil hun be om det. Det vil ikke være morsomme tanker eller tilbake tanker – problemet må løses.

2. Hun vil uttrykke sine følelser

Ikke bare vil hun ha løst emosjonelle utfordringer raskt og effektivt – du vil også få høre hva hun tenkte om en gitt ting eller situasjon. Har du sagt eller gjort noe uheldig? Du vet det, ikke bekymre deg! Du kan oppleve at tankene hennes blir ropt på deg – men det kan du kalle effektiv kommunikasjon, ikke sant?

3. Russiske kvinner er vakre og godt kledd

Vi slipper ikke unna utseendet – mange kvinnelige russere ser ut som gudinner. Vakre ansikter som får enhver manns hjerte til å hamre. Slanke kropper og kilometerlange ben som kan forårsake gjespende kjever og ufrivillig munnskyll. De er vakre – og liker å lage noe av seg selv samtidig. Da blir det ikke mye bedre.

4. Hun er er lojal og familiær

Du vil ikke finne en kvinne som er mer lojal enn en russisk kvinne. Familie vil alltid komme først – og hvis du er heldig nok til å bli en del av familien, vil du også føle en lojalitet uten like. Ikke bare fra din valgte, men hele familien. PS! snakk aldri stygt om en russisk kvinnes familie, du vil føle et sinne som du aldri vil glemme.

Vakker ung kvinne, som poserer i naturen.

5. Du vil ha det gøy!

Du får en kvinne som vet å koble seg ut og ha det gøy. En vakker dame som fester og løsner seg kan bare skape underholdende scenarier og underholdning! Det kan ganske enkelt ikke unngås å bli trukket inn i den personlig karismatiske feststemningen til en russisk kvinne.

6. Hun har sans for mote

Du får en dame som forstår mote – og absolutt også din mote, og det som ser bra ut på deg. Se for deg å ikke måtte bekymre deg for hva du skal ha på deg. Du har allerede blitt guidet i det av din vakre russiske husmor. Ikke bare det, du vil også se bra ut og føle deg komfortabel. Russiske kvinner har ofte en god motesans.

7. Deilig mat

De fleste russiske kvinner er fantastiske kokker, og lager god mat – om ikke annet, bedre enn de fleste. Det er noe mange russiske kvinner lærer fra barndommen sammen med mødrene og bestemødrene. Hun vil sannsynligvis også lage mat til deg og vennene dine hvis hun en dag spiller fotball på TV-en, eller hvis du skal hafest i hagen..

8. Matorgie hjemme hos svigers

Du vil aldri noen gang legge deg sulten eller være sulten i det hele tatt. Besøker du svigerforeldrene, får du servert så mye mat at du tror det er løgn. Man lurer på: Blir det flere gjester? Mest sannsynlig ikke, de vil bare ta vare på deg og din kona, som en del av familien. En liten sideinfo: kona til faren din, det vil si svigerfaren din, vil kanskje ha en “som kan drikke mest vodkakonkurranse”. Forbered deg

Ta raskt kontakt til russiske kvinner!

Det har aldri vært lettere å møte en kvinne av russisk opprinnelse. Via knappen nedenfor kan du få tilgang til mange tusen russiske kvinnelige single.