Derfor skal du ALDRI date en russisk kvinne!

by | Russisk dating

Denne artikkelen er skrevet for å være en smule sarkastisk (og for at det skal være litt gøy).

Du skal ikke date en russisk kvinne med mindre du ønsker å oppleve masse vidunderlige ting. KUN hvis du søker en vakker, feminin og uavhengig kvinne, skal du date en russisk kvinne.

Utseende – de ER vakrere enn deg

Russiske kvinner er altfor vakre for deg. De er dedikert til å se vakre og lekre ut. Skal du i butikken eller posthuset? Uansett, hun vil være den vakreste på stedet. Skal dere besøke et vennepar eller kanskje noen i familien? Så vil hun være oppstaset og klar til å gå på et podium som vinner av en skjønnhetskonkurranse.

♥ +1700 online

  • Fylt med vakre russiske kvinner
  • Mange østeuropeiske kvinner
  • Ekstremt mange unge kvinner
  • Kan brukes gratis og betalt

Hvorfor er det ille, tenker du?

Jo, det betyr selvfølgelig at du selv må opprettholde en viss standard angående utseende ditt. Du kan ikke vandre rundt i tresko og kjeledress hvis din russiske kjæreste/partner går i høye hæler og ballkjole. Det går ikke å løpe rundt å se ut som om man nettopp er kommet ut av fjøset (med mindre du faktisk kommer ut av et). Ellers er det ingen unnskyldninger – på med finstasen. Kanskje du må ut å kjøpe det, men da vil du få skikkelig hjelp av en mote interessert kvinne.

Du risikerer å få russiske SVIGERFORELDRE!

Ved å ha et forhold til en russisk kvinne, er det (minst) 2 personer du ikke har regnet med i forholdet, nemlig dine svigerforeldre.

Det kan forekomme flere halv-farlige scenarioer. Hvis du for eksempel skulle bli invitert til middag hos din russiske kjærestes familie, da kan du risikere å få ALT FOR MYE MAT!

Det er ikke snakk om beskjeden mat heller. Nei. Du får salater med 46% majones, masse poteter, suppe, kjøtt, suppe med kjøtt, litt mere poteter, noe mer kjøtt – og avslutningsvis en deilig kake til dessert – alt dette skal spises helt opp. Det er faktisk uhøflig å la mat være igjen på tallerkenen sin i Russland. Du vil få mat inntil du ikke greier å reise deg fra bordet.

Du skal derfor tenke deg nøye over om det er verdt å ha en russisk kjæreste, men sleng deg på motorveien mot å bli overvektig.

Forbered deg på mye LOJALITET

Lojalitet er det verste man kan tenke seg, ikke sant? Hva kan man overhode bruke en lojal kjæreste eller partner til. Hvem vil ha en russisk kjæreste man kan stole på og regne med. En som holder sine avtaler og forventer det samme av deg…?

Det vil jeg egentlig veldig gjerne.

En russisk kvinne har oftest (grunnet kultur), en sterk tro på at hennes utkårede er den beste personen på jord. Den sterkeste, mest gøyale, den klokeste, og hun er helt åpen om dette.

Russiske kvinner verdsetter seg selv veldig, og de verdsetter deres partner. Hun er dronning, og dronningen skal selvfølgelig ha en konge til å dele det hele med. Hun vil også behandle deg som en konge, med respekt, omsorg og støtte.

Så; Hvis du ikke bryr deg om lojalitet og støtte, da bør du hvert fall ikke date en russisk kvinne.

Klikk og møt skjønne russiske kvinner!

Du risikere at kjæresten din har FORVENTNINGER til deg

Å nei. Det er ikke nok med å elske din russiske kvinne – du må også vise det. Hun vil ikke være tilfreds med en mann som elsker henne høyt. Hun vil ha den beste mannen (for henne), og hun vil at han skal elske henne OVERALT på denne jord.

Her kan du komme deg langt med vanlig gode gammeldagse manerer. Du skal åpne døren for henne, gi henne blomster når dere skal på date. Hjelpe til med å ta jakken hennes. Dra ut stolen for henne. Hvis du ikke viser disse gentleman ferdighetene kan det bli svært vanskelig for deg.

De gode manerene skal ikke kun brukes på din kjæreste. Du vil være en helt i hennes øyne om du hjelper en hjemløs katt, eller tilbyr setet ditt til en eldre person på bussen/toget. Heldigvis så setter russiske kvinner stor pris på alt du gjør – så bare slapp av, det blir nok oppdaget og verdsatt. Og hvem vet, kanskje det gjør det hele litt morsommere, på et annet tidspunkt?

Du vil bli STAPPET med russisk mat

Du er nødt til å forberede deg på en hel haug med mat – også utenfor svigerforeldrenes hus. For en russisk kvinne er mat en fin måte å uttrykke deres kjærlighet på. Det gir uten tvil et par mat-eksperimenter. Kanskje du allerede har litt kunnskap om russisk mat, og det meste er også helt fantastisk. Beveger du deg lenger inn i det russiske kjøkkenet vil du mest sannsynlig bli overrasket.

Hva er det for en underlig lilla salat? Hvor mange forskjellige typer pickles fins det EGENTLIG i verden? Hvorfor stapper hun kål i alt?

Gled deg!

Å nei, du burde aldri date en russisk kvinne om du ikke liker mat og å utforske mange forskjellige retter.

Ta raskt kontakt til russiske kvinner!

Det har aldri vært lettere å møte en kvinne av russisk opprinnelse. Via knappen nedenfor kan du få adgang til mange tusen enslige russiske kvinner!