Russisk dating

Velkommen til siden som inneholder alt du trenger å vite om russisk dating og dating med russiske kvinner. Nederst finner du flere artikler.

Det er ikke akkurat et nytt fenomen at russiske kvinner møter og dater menn fra utlandet – og spesielt menn fra Norge. Av en eller annen grunn begynner flere og flere russiske kvinner å date Norske menn.

Generelt har russiske kvinner også mye til felles med norske menn. Det kule med det hele er at det har blitt enkelt å møte russiske kvinner, fra din egen komfortable sofa via internett. “Utvalget” av russiske kvinner her i Norge er ikke veldig imponerende – så det vil definitivt være en fordel for deg å bruke Internett.

Men hvordan finner du riktig side for det? Du vil finne ut mer om det senere.

Så enkelt er det å starte russisk dating

Et raskt Google-søk etter “russisk dating” viser mer enn 7 millioner resultater. Det er ALT for mange. Hvis du begynner å bla gjennom alle disse resultatene, vil du raskt løpe død.

I tillegg kan det også være vanskelig å identifisere de GODE nettstedene – dvs. de som har din beste interesse for fokus. Dessverre er der ganske mange skumle gutter hvor de bare er fokusert på å ta tak i dine hardt opptjente penger, uten å tilby en ekte tjeneste. Heldigvis er der flere som har rent mel i posen.

Hvis du følger tipsene våre på denne siden, kan du være helt sikker på at du får den beste opplevelsen.

I

2912+ online

Russiske gudinner fra hele verden
Ekstremt vakre kvinner i profilbilder
Kvinnene er veldig aktive her inne
Kan brukes gratis og betalt
I

2113+ online

Vakre kvinner fra Russland
Utrolig mange flotte medlemmer
Kvinnene vil veldig gjerne ha norske menn
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Russland
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Sådan scorer og dater du en russisk kvinne

Det er (dessverre) ingen endelig guide til hvordan du kan score alle kvinner. Alle kvinner er forskjellige, har forskjellig smak og interesser – og heldigvis for det.

Når du kommer i gang med russisk dating, vær oppmerksom på hvordan russiske kvinner er som mennesker. De er ikke helt som oss nordmenn er. En ting som kan nevnes er at russiske kvinner går mye opp i gamle “dyder” og litt mer i tradisjonelle kjønnsroller.

Dette gjelder for det meste kvinner av en eldre generasjon – de yngre generasjonene er veldig like kvinner her fra Vesten, ettersom Russland blir mye påvirket av de samme tingene som vi gjør. De yngre generasjonene vil også ha en tendens til å snakke bedre engelsk.

 Du kan imidlertid forvente at alle russiske kvinner du finner på en eller flere datingsider, i det minste kan litt engelsk – ellers vil det være vanskelig å kommunisere med menn fra andre land!

Russisk dating: Vær oppmerksom på dette, på datingsiden

Hvis du vil bruke et profesjonelt nettsted for ditt russiske datingeventyr, må du definitivt betale for et medlemskap. Et profesjonelt selskap vil ikke kunne leve hvis de ikke får penger for sine tjenester.

På den annen side, når du har skaffet deg et medlemskap, er fordelene dine nesten uendelige. Det er viktig at du velger et månedlig medlemskap når du endelig er klar til å kjøpe et.

På noen mer skyggefulle nettsteder har du muligheten for å betale PER-brev du åpner – og dette anbefales absolutt ikke. For det første vil det være veldig dyrt hvis du må betale 10 € eller lignende for å åpne en enkelt brev. I tillegg fungerer disse nettstedene ofte som en pengeautomat – der det handler om å holde samtalen i gang med deg, for da tjener de mer penger.

Med et månedlig medlemskap kan du sende ALLE brevene du ønsker til så mange medlemmer som mulig. Og da koster de sjelden mer enn 30 € per måned (rabatt for kjøp på flere måneder).

Min anbefaling for russisk dating

Er du 100% sikker på at du vil møte en russisk kvinne? Så har jeg en anbefaling til deg.

Ved å bruke nettstedet kalt RussianCupid er du garantert en god opplevelse. Her finner du hundretusenvis av medlemmer fra Russland. Videre er det et nettsted som utelukkende fokuserer på å skape par mellom russiske kvinner /og menn fra andre land.

Så hele nettstedet er opprettet med ett fokus – og det gagner deg virkelig. Nettstedet er brukervennlig og kundeservicen er på topp. Kvinnene her inne er i alle aldre, og de aller fleste har vakre bilder av seg selv. Spørsmålet er bare: Er du klar til å møte en eller flere russiske kvinner, via russisk dating?

De siste tipsene for russisk dating

I tillegg til å skaffe et medlemskap, er der her noen raske tips. Hvis du bruker dem, øker du sjansene for vellykket russisk dating enormt!

Fyll inn profilen din grundig 

Som sådan er russiske kvinner ikke kresne når det gjelder dating. På den annen side vil de definitivt danne seg et bilde av hvem du er før du starter en dialog. Husk derfor å fylle ut profilen din med all informasjon, og selvfølgelig med noen flotte bilder – som viser dine gode sider.

Skriv til flere profiler

På alle datingsider er der mange menn som leter etter det samme som deg. Det er derfor nesten umulig å gå i dialog med ALLE medlemmene du ønsker. Noen kvinner vil ha funnet noen de er interessert i. Andre kvinner kan slutte å bruke nettstedet. Uansett årsak, vil det alltid være noen som ikke skriver tilbake, eller har interesse av deg. Skriv derfor til flere.

Identifiser og eliminere bedragere

Dessverre opererer mange svindlere på online datingsider. De gjør dette ofte “under radaren” – det vil si uten at eieren av nettstedet vet noe. De oppfører seg som om de var vanlige brukere, men de har rent økonomiske mål i tankene.

Hvis noen spør deg veldig raskt om du skal fortsette samtalen via Skype, WhatsApp eller lignende, er det mistenkelig. Hvorfor skulle de være interessert i det hvis du bare har utvekslet noen få samtaler?

En av de vanligste formene for juks er at en tilsynelatende oppriktig person vil at du skal opprette en bruker på et annet nettsted der du kan videochat eller lignende. Slutt med det! Hvorfor bør du fortsette på et annet nettsted når du allerede kommuniserer?

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte Russiske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: MeetNiceRussian. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 2 100 000 medlemmer!