Slik finner du en filippinsk kone

by | Filippinsk dating

Filippinsk kone i Norge

Det er mange filippinske kvinner i Norge. Heldigvis øker det sjansen for å få en filippinsk kone. Hvor mange og hva gjør de her i Norge?

I følge statistikk fra Wikipedia var der mer enn 16431 filippinere i Norge, i 2012, hvorav mange av dem er kvinner. De er her av mange forskjellige grunner – arbeid, studier eller noe annet.

Fakta er at de er her. Mange av dem jobber som au pairer, og det kan være vanskelig å møte dem i det virkelige liv. Når du tenker på antall mennesker på Filippinene (mer enn 100 millioner), er det ikke rart at noen av dem finner veien til Norge.

Hjemme lever vi veldig bra, og en enkelt au pair-jobb kan bety verden for en filippinsk jente. Det gir henne muligheten til å sende penger til familien hjemme, noe som er av stor betydning for henne selv, men selvfølgelig også familien.

En timelønn for en kvinnelig arbeidstaker som er servitør eller rengjøringsassistent overstiger vanligvis ikke 2-3 kr.

I

5926+ online

Møt søte & enslige filippinske kvinner fra hele verden
Ekstremt mange medlemmer her inne
Flere Filippinske kvinner enn du kan kontakte
Kan brukes gratis og betalt
I

4733+ online

Kvinner fra hele verden + Asia
Gratis og rask oppretting
Nettsiden har ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Filippinsk kone – hvordan finner jeg en?

Du kan gjøre dette på flere måter. Den første er å faktisk møte en filippinsk kvinne og begynne å date henne. Imidlertid kan det være vanskeligere enn det, og hvordan finner man en filippinsk dame? Og hvor lang tid kan du bruke på det før det lykkes?

Her ved synlighet har vi en annen tilnærming. Vi anbefaler alltid leserne våre å bruke online datingportaler. Dette gjelder også når du trenger å finne og møte din filippinske kone. Det gjør vi, da mulighetene nesten er uendelige. Vi vil nesten gå så langt som å si at det er bedre å bruke f.eks. Filipino Cupid eller en annen side. Kvinnene du møter her er allerede interessert i å finne en partner. Ellers, hadde de ikke meldt seg på et filippinsk datingside?

Vi håper dette hjelper deg videre i søket etter en filippinsk kone. Hvis ikke annet, håper vi her på Findkaerigheid at dette innlegget kan gi ideer eller inspirasjon til videre handling!

Peter

Peter

Sjef hos FinnKjærlighet

Jeg har en anbefaling til deg hvis du vil møte asiatiske kvinner og date dem. Jeg vil anbefale deg å bruke nettstedet som heter: FilipinoCupid. Registrer deg her og kom i kontakt med mer enn 4 500 000 medlemmer!