Slik finner du en østeuropeisk kone

by | Østeuropeisk dating

Finn østeuropeisk kone i dag

Å ha en utenlandsk kone er ikke lenger tabu. Tidligere var forholdet mellom ‘velstående’ mann og mindre ‘velstående’ kvinne fra Øst-Europa tabu, og det har vært mye fordommer. “Hun har definitivt kjøpt” – “Liker hun livet i det hele tatt?”, Og så fortsatt. Du kjenner sikkert flere fordommer selv.

Faktum er imidlertid at flere kvinner fra Øst-Europa befinner seg med norske menn. Østeuropeiske kvinner søker norske menn av flere grunner. Der kan være større økonomisk sikkerhet knyttet til det, noe som gir en lysere og bedre fremtid. Noen kvinner er ”verdensborgere” – det vil si at de liker å reise til utlandet for å søke etter sin eneste ektefelle.

Vi liker det – for kvinner fra Øst-Europa har gode verdier og et omsorgsfullt livssyn. Det er ofte fokus på gamle verdier, som at hun lager mat og at du klipper gresset. Hun vasker klærne, og du skaffer penger for veien og dagen.

Spesielt Internett er en “booster” i forhold til dette. Det er utallige muligheter – her på siden har vi kokt ned mulighetene til en håndfull virkelig gode initiativer og “verktøy”. Vi viser deg veien, stedet og hjelper deg med å komme deg til destinasjonen; Østeuropeisk kone

Norske ektemenn er søkt av østeuropeiske koner

I det siste har det vært praktisk talt umulig å komme i kontakt med potensielle hustruer fra Øst-Europa – det vil si før det var Internett. Det krevde hjelp fra et dedikert kontaktbyrå, og det var her konseptet med postordrebrud kom til.

Selvfølgelig har dette konseptet sine fordeler og ulemper, men vi trodde ikke det var fornuftig lenger. Du må dele resten av livet med din fremtidige østeuropeiske kone, og ville det være fint om du i det minste hadde noen felles interesser?

Eller at det var et minimum av fysisk tiltrekning for dere begge?

Selvfølgelig kan det være vanskelig hvis du ikke har hatt noen korrespondanse med den valgte.

Derfor anbefaler vi at du bruker en online datingplattform som lar deg skrive brev direkte til østeuropeiske kvinner. Kvinner som søker en mann fra utlandet, godt og merkevare!

Hvordan finne en østeuropeisk kone? (Made Easy)

1. Besøk et utenlandsk datingside (jeg vil anbefale deg å bruke denne internasjonale datingsiden). Det er utallige kvinnelige datingprofiler fra Øst-Europa, alle leter etter en mann utenfor sitt eget land. Psst … norske menn scorer høyt i popularitet – og det er mange medlemmer.

________________________________________

2. Opprett en profil. Det er gratis og tar bare noen få minutter. Fyll deretter ut profilen din med bilder og tekst. Jo grundigere du er, jo større er sjansene for suksess. Skriv hva du liker, hva du jobber med, hva du ser etter i en fremtidig kone, hva du gjør på søndager og så videre. Bare din egen fantasi setter grenser.

________________________________________

3. Etter å ha fullført profilen din, kan du starte søket etter en østeuropeisk dame. Umiddelbart tror jeg uansett hvilken side du velger, de har en søkefunksjon. Her kan du ganske enkelt legge inn dine preferanser når det gjelder alder, utseende, etc. Deretter vises en liste med alle kvinnelige profiler som samsvarer med søkekriteriene.

________________________________________

4. Fjerde og siste trinn – Send en melding!

Meldingen din skal være mer enn en standardmelding. Skriv noe mer enn “Hei” – spør om interessene hennes, hennes dag, uke eller noe annet.

Et virkelig godt tips er å se på profilen deres og be om noe de har beskrevet. Så viser du allerede her at du er interessert i henne, som er et klart pluss. Husk også – du må sannsynligvis gå gjennom de 4 trinnene en god del ganger før du føler at du har funnet noe riktig.