5 tips for en effektiv online datingprofil

by | Bloggen

Følg disse tipsene og få den beste datingprofilen

Du har sikkert hørt det før. Du må gjøre nettdatingprofilen din så attraktiv som mulig, og du må «bare» fortelle om deg selv. Hvor vanskelig kan det være, ikke sant?

Det er faktisk ikke så lett når du først skal gjøre det. Du kan alltids starte med å lage profilteksten i punktform, hvor du bare runder av en rekke temaer med en rekke kulepunkter. Men vil det fungere?

Kanskje, men i hvert fall ikke på alle de som besøker profilen din. Nedenfor finner du 5 tips for en effektiv og attraktiv datingprofil.

Et bilde sier mer enn 1000 ord

Det første alle ser er profilbildet ditt. På mange datingsider vises også bildet ditt i søkeresultatene, med litt tekst. Derfor er det alfa og omega at du får tatt en skikkelig en – og det må ikke være i frøperspektiv, slik at du kan se hake, nakke og inn i nesa!

Ikke bruk en selfie som profilbilde hvis det kan unngås. I stedet bør du bruke en som viser deg fullt ut (med klær på selvfølgelig), og gjerne fra din gode side. Huske; profilbildet ditt skal fungere som et slags “agn”, men det skal selvfølgelig fortsatt se ut som deg.

Få noen du kjenner til å ta et bilde av deg, eller bruk en timerfunksjon slik at du kan gjøre deg klar.

I tillegg til profilbildet ditt bør du også ha andre bilder av deg selv der folk kan se deg i forskjellige situasjoner. Det kan være mens du driver med hagearbeid, maler, holder på med en av hobbyene dine eller kanskje fra ferie. Husk i det minste å smile!

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra de slaviske landene
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt

Hvem er du (og hvem er du i profilteksten din?)

Som et minimum bør du beskrive dine fysiske egenskaper, og dette er veldig enkelt på de fleste datingsider. Her mener jeg informasjon som høyde, vekt, alder, øyenfarge, hårfarge og så videre.

I profilteksten din har du virkelig muligheten til å imponere de besøkende – men husk å være ærlig. Det er absolutt ingen grunn til å lyve, for hva skjer når dere møtes og beskrivelsene dine ikke stemmer overens med virkeligheten i det hele tatt? Det kommer ikke noe godt ut av det.

Til gjengjeld bør du skrive mer om dine hobbyer, interesser og hva som gjør deg unik. Ta eventuelt en titt på noen av de andre profilene og la deg inspirere. Du får bare noen tips til emner:

Hva liker du å gjøre på søndager? Hvor har du vært på ferie og hvorfor? Hvordan ser en typisk hverdagskveld ut for deg? Går du på idrett eller følger du noen idrett?

Vær ærlig med deg selv og andre

Selv om det kan være vanskelig å ha stor suksess på datingsider, er det absolutt best å være ærlig. Selv om du kanskje kan få flere forespørsler ved å “vri” litt på sannheten, forårsaker det bare (enda større) problemer senere.

En ting er at du vil at andre profiler skal sende deg brev. Det burde også være de rette henvendelsene – for det er vel det det handler om? Finne noen å tilbringe resten av dagene med (Stopp den søte lyden).

I tillegg ønsker mange også å være sammen med en som stiller krav både til seg selv og sin partner. Du kan trygt stille noen krav i profilteksten din. Dette gir en større sjanse for de rette profilene til å henvende seg til deg.

Overlat noe til mystikk og fantasi

Selv om du kanskje har mye å si om deg selv i profilteksten din, bør du overlate noe av det til samtalene. Hvis en profiltekst er alt for lang, vil mange medlemmer “gi opp” på forhånd, og dermed forlate profilen din – uten egentlig å vite om du er noe for dem.

Utvalget av profiler på de fleste datingsider er enormt, og når du er på Internett varer ikke oppmerksomheten så lenge. Bare tenk: Hvordan ville du reagert hvis du kom over en profil hvor det var et helt A4-ark FYLT med tekst?

Hold profilen din oppdatert fortløpende

Dette gjelder spesielt for bildene du legger inn. Du ser kanskje veldig skarp ut på et bilde som er 10 år gammelt – men ser du fortsatt ut som personen på bildet?

Det er en veldig god idé å endre bildene dine regelmessig. Du kan godt risikere at noen går inn på profilen din flere ganger, eller ser bildet ditt i søkeresultatene mange ganger. Hvis du ser de samme bildene hver gang, kan det hende at de andre medlemmene ikke engang legger merke til dem, til slutt!

Det samme gjelder profilteksten din. Er det 10 år siden du løp en tur? Da er det ikke nødvendig å skrive at du regelmessig løper og trener – hold det relevant og oppdatert!

Jeg håper du kan bruke noe av denne informasjonen til noe. Enten du vil møte ukrainske kvinner, starte thai dating eller opprette en profil på en afrikansk datingside.

Om ikke annet håper jeg dette kan være med å inspirere deg til å lage en bedre profiltekst – og dermed få mest mulig ut av nettdatingen!

I

3945+ online

Møt vakre kvinner fra de slaviske landene
Kontakt så mange kvinner du kan
Ekstremt mange aktive medlemmer
Kan brukes gratis og betalt