Eric fandt sig en kæreste fra Letland

Dette historie er bragt af FindKaerlighed.dk

Her bringer vi historien om Eric, en midaldrende mand fra Danmark, som efter lang tids søgen fandt sig en smuk kæreste fra Letland. Derudover skal vi høre nogle af hans tips og tricks, og hva’ det vigtigste var for ham, da han skulle finde en kæreste. (Det var nemlig ikke udgangspunktet, at hun skulle være fra Letland).

Eric har før afprøvet online dating, både internationalt og på lokale danske datingsider, men indtil nu uden held. Det tog dog en drejning en dag, hvor Eric var inde og tjekke sine beskeder.

Planen var ikke en kæreste fra Letland

Først havde Eric egentlig oprettet sig på en hjemmeside, hvor der primært skabes par mellem russiske kvinder og mænd fra resten af verdenen.

» Jeg har altid syntes at russiske kvinder er smukke. Jeg har også en smule russisk blod i mine blodårer, så jeg tænkte, at det kunne da være sjovt, at finde sig en kæreste fra Rusland «

Men heldigvis er der også masser af kvinder fra andre dele af verden på denne hjemmeside, og ikke bare kvinder fra Rusland – selvom langt de fleste er herfra. Eric siger, at han også har haft set masser af kvindelige profiler fra Ukraine, Tjekkiet, Polen og mange flere.

» Det er oftest om aftenen, at jeg går på computeren, og tjekker om der er sket noget nyt på min profil, eller om jeg har fået svar på nogle af mine breve. Lige pludselig en aften blev jeg enormt overrasket. Der var kommet svar fra en meget smuk kvinde, som var en del yngre end jeg selv, og så begyndte vi ellers at skrive

Som Eric er inde på, så kan det være en rigtig god idé, at sende breve til flere forskellige profiler – så er chancen for at få svar og derved kontakt meget større.

Efter et par måneder mødtes vi

Det kan jo være svært at vurdere, hvor meget kemi man har med hinanden, når man kun har kommunikeret via computeren – altså på tekst eller via webcam. Der kommer ikke rigtig endorfiner i luften, uden at man står overfor hinanden. Man kan dog sagtens vurdere, om der er grundlag for noget længerevarende uden at mødes – det gjorde Eric også.

» Vi skrev sammen næsten hver dag i et par måneder, og så snakkede vi over Skype et par gange om ugen. Det var rigtig sjovt, og nervepirrende i starten. Det viste sig hurtigt, at vi snakkede rigtig godt sammmen, og vi havde masser af fælles interesser. Vi ønskede os det samme i et familieliv. Efter nogle måneder besluttede vi os for at mødes, og jeg rejste til Letland hvor hun bor, lidt udenfor Riga.«

» Vi faldt endnu hurtigere for hinanden, da vi mødtes, og kunne se hvordan det gik. Nu snakker vi sammen hver eneste dag, og vi er igang med at planlægge, at hun kan flytte herover på Fyn til mig. Det glæder jeg mig rigtig meget til. «

Eric’s tips til dig

Eric har en masse tips til dig, men har valgt at bringe dig de vigtigste.

For det første, så skal du tro på, at det kan lykkes. Uden troen på det, så bliver det en lang og sej kamp – for der vil uden tvivl komme forhindringer.

Du bør være enormt åbensindet også. Det kan godt være, at du har set dig lun på russiske kvinder – men hva’ betyder det, hvis du ligeså godt kan få kontakt med baltiske kvinder? Vær derfor åbensindet, og hold så mange kort åbne som du kan. Du vil ikke fortryde det, når det lykkes.

Dette historie er bragt af FindKaerlighed.dk